2777
2789

تازه دارم جدا میشم و خیلی خودمو باختم

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

مشکلات نگیم سیل مشکلات بگیم بهتره...

از لحاظ روحی بستگی داره چقدر قوی باشی اما هرچقدرم قوی باشی ضربه روحیش کم نیست و سنگینه

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مشکلات نگیم سیل مشکلات بگیم بهتره... از لحاظ روحی بستگی داره چقدر قوی باشی اما هرچقدرم قوی باشی ضرب ...

الان راضیین ؟

ببخشید سوال میپرسم مشکل اصلیتون چی بود

آره بهترین تصمیم مشترکمون طلاق توافقی بود ۱۸سال زندگی کردم همو نمیخواستیم واون بیشتر ازمن زده شده بود دیگه درگیری فیزیکی داشتیم.الان باپدرمم پسرمم هفته ای ۳روز میاد درآرامش کامل هستم

الان راضیین ؟ ببخشید سوال میپرسم مشکل اصلیتون چی بود

راضی نیستم از جداییم اما پشیمونم نیستم مشکل اصلی این بود که طرف و خانوادش جوری نبودن ک من بخوام...اعتقاداتشون رفتاراشون...

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱
آره بهترین تصمیم مشترکمون طلاق توافقی بود ۱۸سال زندگی کردم همو نمیخواستیم واون بیشتر ازمن زده شده بو ...

خداروشکر که ارامش به زندگیت برگشته عزیزم 

امیدوارم حال و احوالت همیشه خوب باشه 

درسته عشق تو زندگی خیلی مهمه اما وارد زندگی ک میشی مقداری  کم رنگ میشه و بد تر ک از اول نباشه

درسته عزیزم ؛از طلاقم خوشحال بودم  اما از وقتی  خواستگاریم بهم خورده و خانواده طرفم راضی نمیشن خیلی غصه میخورم ... دلیلشون فقط طلاقمه