2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

1090 بازدید | 28 پست

سلام کسی بوده کیست داشته باشه باعث لاغر شدنش بشه؟ 

من 4 ماهه کیست دارم هم قرص استفاده کردم هم ژل هم داروی گیاهی اما اصلا فرق نکرده و خیلی لاغر شدم😔 کیستم 470

سایزش یعنی ب خاطر کیستم لاغر شدم و اصلا غذا جذب بدنم نمیشه و چاق نمیشم😔

کیست تخمدان اون فولیکولیه که میخاسته ازاد شه نشده الان مثه مثلا یه تاول که یجا سوخته میزنه به تخمدانت وصله ...ن بخاطر اون نیست فقط شاید باعث درد شکم یا پریودنشدن بشه ...دکتر دارو چی بهت داد برا جذب شدنش؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم

دارو دزوسپتیو خوردم بهم نساخت . الان وروژست مصرف میکنم 

سایزشم از اخرین باری ک سونو دادم بزرگتر شده 

من یکی بهم گفت پیاز درمانی کن برای کیست . 

هنو امتحان نکردم .حالا ی سرج بزن راجبش بخون . 

و اینکه قرصهای تقویتی دکتر داده بهم . اسم یکیش اکتی وومن هست 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
کیست تخمدان اون فولیکولیه که میخاسته ازاد شه نشده الان مثه مثلا یه تاول که یجا سوخته میزنه به تخمدان ...

عزیز من ماه قبل پریود نشدم نه لکه ن درد پریود هیچییی اینماهم هنوز نشدم سه چهارروزم هست ک دچار عفونت شدم خیلییی ظعیف یعنی گاهی خارش میگیره ن ترشح ن تکرر ادرار ن درد شکمی هیچ امکان بارداری هست؟

دوماه زیر نظر دکتر بودم عوض کردم دکترمو دارو داده از پریود به بعد استفاده کنم

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
من دارم دارو دزوسپتیو خوردم بهم نساخت . الان وروژست مصرف میکنم  سایزشم از اخرین باری ک سونو د ...

من الدی خوردم 3 ماه 

ی ژل بود ک هر صبح ناشتا باید میزاشتم زیر زبونم اما اصلا افاقه نکرد شنبه میرم عمل کنن کیستمو😔

خیلی بزرگه چرا عمل نکردی؟ من ۱۴سانت داشتم 

شنبه عمل دارم 

فقط اینکه چرا انقد لاغر شدم فکر میکنم ب خاطر کیستم آخه دکتر هم گفت ی کیست ساده اس اما سایزش بزرگه

کیست تخمدان اون فولیکولیه که میخاسته ازاد شه نشده الان مثه مثلا یه تاول که یجا سوخته میزنه به تخمدان ...

آخه ب طور عجیبی لاغر شدم تو 3 ماه غذامم خوبه اما اصلا اضافه نمیکنم و لاغرتر میشم😔

شنبه عمل دارم  فقط اینکه چرا انقد لاغر شدم فکر میکنم ب خاطر کیستم آخه دکتر هم گفت ی کیست ساده ...

کیست بالای ۸سانت حتما باید عمل شه و با دارو ااب نمیشه...

احتمال داره ولی نگران نباش حتما خوب میشع بعد عمل هم پیگیر باش دارو بخور ک دگ برنگرده..

منم ۳سال پیش عمل کردم و هنوزم دارم دارو میخورم

من پریود هم میشم الان قرصمو ول کنم پریود میشم چون تو این 3 ماه هر دوره ول کردم پریود شدم دوباره ادامه دادم

کیست بالای ۸سانت حتما باید عمل شه و با دارو ااب نمیشه... احتمال داره ولی نگران نباش حتما خوب میشع ب ...

عملش چجوریه بیهوش میکنن؟ 

درد داشتی بعد عمل؟ 

من عمل باز شدم چون بارداری خارج ازرحمم داشتم... بی حسی زدن ی کم بعد اینکه بی حسی رفت درد داشتم مثل ...

مرسی عزیزم دکتر میگفت واسه من زیاد درد نداره حالا نمیدونم😔