2777
2789
عنوان

این بی بی چک به نظرتون مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۳ دی موعدمه

خب خوبه ک الان مثبت شده منم پنج شنبه این هفته موعدمه ولی تست منفی شده میشه بگی آخرین روز پریودت کی بوده و روز اقدامت کی بوده

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 
خب خوبه ک الان مثبت شده منم پنج شنبه این هفته موعدمه ولی تست منفی شده میشه بگی آخرین روز پریودت کی ب ...

من پریودهام معمولا سی روزه هست 13 آذر اولین روز آخرین پریود بود. 27 آذر کیت تخمک گذاری مثبت بود ک اقدام داشتم 

من پریودهام معمولا سی روزه هست 13 آذر اولین روز آخرین پریود بود. 27 آذر کیت تخمک گذاری مثبت بود ک اق ...

وای منم ۱۳ آذر آخرین روز پریودم بوده ولی ببین من سه ماه بود ک پریودام نامنظم شده بود ینی ۳۶روزه ۳۸روزه و ۴۰روزه پریودشده بودم دیشب کیت زدم ینی تو روز ۳۳ سیکلم منفی بود تست ینی حامله نیستم؟

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

سلام منم ١٤ دي موعدمه منتظرم كه بي بي چك بزنم اما اين ماهم چشمم آب نميخوره ، چون علائم پريودي دارم، بي بي چك شماهم مثبته مباركت باشه عزيزم روز موعد آزمايش بده و هفته نه هم برو سونو توكل به خدا 

سلام منم ١٤ دي موعدمه منتظرم كه بي بي چك بزنم اما اين ماهم چشمم آب نميخوره ، چون علائم پريودي دارم، ...

عزیزم انشاءالله که شما همین ماه بارداری باشی 

من خیلی استرس دارم نمی‌دونم واقعا مثبته یانه 🥺

عزیزم انشاءالله که شما همین ماه بارداری باشی  من خیلی استرس دارم نمی‌دونم واقعا مثبته یانه 🥺

صد در صد مثبته ، اگر م الكي نگراني دوباره تست كن، من چون سقط مكرر ي هستم بايد زود باخبر بشم تا دارو مصرف كنم