2777
2789
عنوان

نی نی

42 بازدید | 2 پست

سلام

نوزادم چهار ماهش

سوپرامیل میدادم

از صبح بیومیلar دادم

چون همش میخواست نشسته شیر نخوره و به نظرم رفلاکس داشت رفتم ar خریدم

حالا الان گریه میکنه نمیخوره از صبح هم هر چی از اون دو تا جدا دادم استفراع کرد.

چکار کنم شیر بخوره؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

یه کوچولو آب جوشونده ی خنک شده بهش بده

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها تو این سن بدقلق میشن دختر منم ۴/۵ماهشه 

یکم نبات رو با اب بجوشون بهش بده بچه رودل کرده 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸