2777
2789
عنوان

لباسشویی چه مارکی خوبه؟

3036 بازدید | 54 پست

دوستان لطفا راهنمایی کنید بین مارکای ایرانی کدوما خوبن، اسنوا و پاکشوما و...

از خارجیا الجی خیلی خوب بود که دیگه وارد نمیشه درسته؟!🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تنها چیزی ک از جهیزیم مونده ماشین لباسشوییمه سامسونگ بود بیست و یک ساله یه آخم نگفته 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من الجی دارم ک عالیه،اما مامانم اسنوا داره خوبه راضیه ازش دوساله خریده

اره ما الجی داریم پونزده یاله عالی کار کرده دیگه ولی به تعمیر افتاده باید عوضش کنیم

اسنوا کم صداست؟ خوب تمیز میکنه؟ تسمه‌ای یا گیربکسی؟

چند وقته داری؟ گیربکسیه یا تسمه‌ای

یک ماهه گرفتم گیربکس یا تسمه ای شو نمیدونم اگه منظور از صدا ولرزشه موقع شستشو صدا نداره فقط زمان تخلیه لرزش م نداره اصن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم