من قبلا مجرد بودم خیلی اعتماد بنفس داشتم الان خیلی کمبود اعتماد بنفس دارم مثلا یچیز ک میخریم خوانواده شوهرم تبریک میگن خجالت میکشم نمیتونم درست جواب بدم حس میکنم اون وسیله مربوط ب من نیست مال شوهرمه فقط، یا بدون آرایش خجالت میکشم حس میکنم خیلی زشتم با این حالی همه میگن خوشکلم همش آرایش میکنم البته جلو شوهرم و خونوادش پیش خوانواده خودم راحتم شاید چونکه شوهرم خیلی از بابام پولدار تره نمیدونم،شما راهکار ندارین؟؟خیلی اذیتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرایش یکمش به آدم اعتماد به نفس میده و تو این دوره زمونه نشونه تمیزیه...تو ذهنت این باشه ارزش و شخصیت آدما به پولشون تیست عزیزم روی اعتماد به نفست کار کن
معمولا آدم تو سن پایین این احساسات رو داره ،، یکم پخته تر بشی برات همه چی جا میافته . فقط تنها کار درستی که میکنی این باشه هیچ کدوم از اعضای خانواده شوهرت و بخصوص شوهرت ذره ای متوجه این ضعف نشن. چون دست کم گرفته میشی. دیگه خودتو باید بکشی وجهتو درست کنی بعدش
توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید. در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم