2777
2789
عنوان

شغل کارخانگی

242 بازدید | 18 پست

خانمی عزیز هرکی شغل خونگی کم درامد سراغ داره راهنمایی ‌کنه تو خونه چکاری میشه انجام داد واس درامد

نه دنبال تأییدم، نه دنبال توجه؛ خودم برای خودم کافیم.»{خدایا مواظب عزیزانم باش🙏}

اگه رفتن تا پست برات مشکلی نداره 

برنامه کمدا  نصب کن  هر لباسی ک   نمیخوای ولی پارگی نداره با قیمت کم بذار کمدا ... 

چون تضمین رسید داره هر کسی لازم داشته باشه بدون ترس از کلاه برداری میخره ازت .

حتی میتونی چیزای دیگه هم واسه فروش بذاری 

برنامه معتبریه  عاشقشم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو نت بزن مشاغل خانگی ببین کدوم رو میتونی انجام بدی.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
اگه رفتن تا پست برات مشکلی نداره  برنامه کمدا  نصب کن  هر لباسی ک   نمیخوای ...

لباسام همه رو میندازم 😧

نه دنبال تأییدم، نه دنبال توجه؛ خودم برای خودم کافیم.»{خدایا مواظب عزیزانم باش🙏}

عزیزم تحصیلات و مهارتهات چیه؟ طبق اون انتخاب کن. من سایت زدم به تازگی اما هنوز درآمد زیادی ندارم از ...

خودت بلدی سایت راه بندازی-؟   یا دادی کسی؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عزیزم تحصیلات و مهارتهات چیه؟ طبق اون انتخاب کن. من سایت زدم به تازگی اما هنوز درآمد زیادی ندارم از ...

تاسوم دییرستان

دوست من سبزی پاک می‌کنه و خرد می‌کنه برا فروشگاه 

چطوری درامدش خوبه

خودت بلدی سایت راه بندازی-؟   یا دادی کسی؟

خودم سایت زدم عزیزم. آموزش سایت وردپرسی بزن یه ویدیو هست یک ساعته میتونی سایت بزنی اما باید ماهانه پول به حساب شرکت هاست بزنی

خودم سایت زدم عزیزم. آموزش سایت وردپرسی بزن یه ویدیو هست یک ساعته میتونی سایت بزنی اما باید ماهانه پ ...

میشه لینک  آموزشش ب من بدید؟  خیلی دوست دارم یاد بگیرم .