2777
2789
عنوان

کانادا🙏

446 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من تا حالا اینجا از کسی مشورت نخواستم از دیروز ظهر که این حرف و شنیدم حسابی بهم ریختم..ولی بازم سعی میکنم انرژیمو از دست ندم..قضیه از این قراره که همسرم دیروز به من گفتن که  تا اردبیهشت ماه کارای مهاجرتو فراهم میکنه که از ایران بریم..اینم بگم ما چند سال پیش همچین قصدی و  از طریق ( سرمایه گذاری)داشتیم اما به دلایلی کنسل شد و دیگه بهش فکر نکردیم..الان من واقعا تو شوکم که یه دفعه همسرم چرا باید همچین تصمیم بزرگی و بگیره و تا حالا چیزی به من نگفته 😓.بعدشم اونجا دوستای زیادی داره به من گفته دیگه چیزی راجع بهش نپرس فقط بدون من حساب شده کارمو میکنم.دوستان من و همسرم فقط زن و شوهر نیستیم مثل رفیقیم با هم ..میدونم کاراش روی حساب و کتابه.اما این من و اذیت میکنه میگه چیزی نپرس دیشب با قرص خواب خوابیدم😓الان نمیدونم باید خوشحال باشم یا چی..اون چیه که فعلا نمیخاد به من بگه😥

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کانادا رفتن مگه الکیه که تو چهار پنج ماه درست بشه کم کم دو سه سال انتظار داره 

من مطمعنم الان این چند ماه نیس که تو فکرشه حتما خیلی وقته دنبال این قضیه بوده ولی من بیخبر بودم..

شاید منظورش از نپرس این بود که نه نیاری، به هرحال همه جوره خوش بحالت 😭😭😭😭

نه من مشکلی ندارم از اینکه میگه چیزی نپرس حالمو بد میکنه ..خوشحال هستم اما این تردید لعنتی حالمو خراب میکنه

کم کم بپرس بهت میگه  الان ممکنه فکرش درگیر و میخواد شما با کسی مطرح نکنی

ما پنهون کاری اصلا نداریم ..آخه چرا همچین حرفی و باید بزنه و بگه چیزی نپرس فعلا اما خیالت راحت

شما ناراجت فرعیات نکن خودتو. اصل مطلب رو داشته باش. خودتو اماده رفتن کن. انشالله که خیره و موفق باشی ...

😭دستم میلرزه ..الان زنگ زده میگه میدونم فکرت مشغوله فقط بدون یه مشکل کوچولوعه که خودم باید حلش کنم نمیخام تو بدونی😥 الانم زنگ زده  وسایلتو جمع کن بریم شمال هوات عوض بشه