2821
2789
عنوان

دوست‌ِمجازی :)

673 بازدید | 83 پست

یه دوست مجازی دارم که خیلی هم وابسته ایم هم اون هم من💔

ولی موقع درس خوندن هم همش فکرم پیششه نمیتونم تمرکز کنم از یه طرفی هم نمیتونم ولش کنم واقعا خیلی درگیرم نمیدونم باید چیکار کنم🤦🏻‍♀️💔

پسر یا دختر؟

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه بار اینکارو کردم خیلی اذیت شدیم جفتمون و در نهایت دوباره برگشتم🤦🏻‍♀️

شما الان باید درست رو به پسره ترجیح بدی . وقتی که زمانش رسید برو سر این کار

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
خانم شما الان باید درست مهمتر از پسر باشه. چرا به خاطر پسر به درست لطمه میزنی

چرا تو هر تایپکی خانم خانم میکنی اینقد رو مخمه😑

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
خانم شما الان باید درست مهمتر از پسر باشه. چرا به خاطر پسر به درست لطمه میزنی

اون خودشم امسال کنکور داره 

میدونم همه اینارو ولی واقعا نمیتونم ولش کنم اصلا خیلی درگیرم☹️💔

امیدوارم کمرنگ بشه تو ذهنم

میتونی رهاش کنی،خودت نمیخوای عزیزم 

اکثرمون ایناروتجربه کردیم 

دوست داشتن،چه مجازی چه حضوری هیچ اشکالی نداره 

اما زمانی قشنگه که با خیال راحت پای گوشی باشی چت کنی

نه با استرس و نگرانی 

الان هم همین مورد رو بهش بگو 

یا مدیریتش کن کل روز بدون گوشی تا ساعت ۱۰ شب 

بعد در حد ۲۰ دقیقه حرف زدن 

یا کلا بذارش کنار 

اونی که واقعا دوستت داره تو رو تشویق میکنه اول به درس و هدفت برسی 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
میتونی رهاش کنی،خودت نمیخوای عزیزم  اکثرمون ایناروتجربه کردیم  دوست داشتن،چه مجازی چه حض ...

اون خیلی تشویقم میکنه خودشم کنکور داره اتفاقا

منتهی من تا سر درس میشینم یادش میفتم🤦🏻‍♀️

اون خودشم امسال کنکور داره  میدونم همه اینارو ولی واقعا نمیتونم ولش کنم اصلا خیلی درگیرم☹️💔 ...

دیگه بدتر با این کارتون دوتاتون ضربه میخورید. سعی کن کمکم کمتر بهش پیام بدی تا فراموشش کنی

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
باشه سعی میکنم نگم دیگه. پس چی بگم جاش که شما ناراحت نشید

نظرتو بده و برو اینقد خانم خانم نکن😂

اون خیلی تشویقم میکنه خودشم کنکور داره اتفاقا منتهی من تا سر درس میشینم یادش میفتم🤦🏻‍♀️

تا یادش افتادی،اسمش رو بنویس روی کاغذ

خط بزن روش

بگو بعد درس بهش فکر میکنم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز