2777
2789
عنوان

خواستگار ۲

135 بازدید | 8 پست

بچه ها برام خواستگار اومده از این خانواده های با اصالت 

این آقا ۱۰ تا برادر دارن که هفت تا از برادراشون از پدر من بزرگترن و یک خواهر .نوه هاشون همه از من بزرگتر .من با این آقا ده سال تفاوت سنی دارن از نظر تحصیلات و مالی هم خوب هستن ولی هنوز اجازه ندادم که بیان رسمی کنن 

سوالم اینه اونا که خانواده پر جمعیتی هستن و ما کم جمعیت به مشکل نمیخوریم؟؟؟ (چند مورد از دوستانم بابت پر جمعیت خانواده ها و دخالت های زیاد جدا شدن)

نه بنظر من ربطی نداره

دختر عزیزم لحظه هایی که صدای خنده های تو، تو خونه مون می پیچه انگار دارم از خوشحالی پرواز می کنم. می خوام همیشه شاد ببینمت عزیزم و برای شادی تو هر کاری می کنم هر روز که از خونه بیرون می رم به این فکر می کنم که چه کاری می تونم انجام بدم که تو خوشبخت تر باشی، تمام تلاشی که می کنم برای اینه که تو بهترین ها رو داشته باشی هیچ وقت حتی ذره ای از این حس عاشقانه ای که به تو دارم کم نمیشه عشق همیشگی من تو بزرگ ترین بهانه ی زندگی هستی دختر مهربونم، لبخندت تمام خستگی های دنیا رو از بین می بره وجود تو دخترم منو به زندگی دلگرم می کنه عزیزترینم تمام احساسات خوب دنیا را زمانی تجربه کردم که تو به دنیا اومدی شادی و خوشبختی من، قلب من برای تو می تپه، تو مفهوم زندگی منی ممکنه سال ها بگذره، من پیر شده باشم و تو بزرگ، اما چیزی که هیچ وقت تغییر نمی کنه عشق من نسبت توئه دختر قشنگم🙂💖-کاربری سوم

خانواده های پر جمعیت خیلی ترسناکن

چون تعداد زیادی ادم سرشون تو زندگی هم دیگه است

درسته که تو کم جمعیت ها هم دخالت هست ولی اینکه دو نفر تو زندگی ادم دخالت کنن بهتر از ۲۰ تاست

{ خانم هستم }

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کنااا منم خواستگار داشتم 9 تا برادر بودن از ترس جاری ج رد دادم 

والاع ملت با یکیش نمیسازن چه برسه به 9 تا تازه خواهر شوهرم داری 

بعد ده سال اختلاف هم زیاده به نظرم همه اونجا از تو بزرگترن 

ولی در کل ببین خانواده طرف چجوریه ادم با درکی هستن یا نه از اونان که بیرونشون خوشه داخلشون داغون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من خوشم میاد از خونواده پر جمعیت ،حوصلت سر نمیره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من