2777
2789
عنوان

خروپف شوهرم

490 بازدید | 41 پست

اگه میدونستم شوهرم خرو پف میکنه موقع خواب تو انتخابم تجدید نظر میکردم تو خواستگاری میپرسیدم ولی نمیشد ک!خیلی برام مهمه تو سکوت و ارامش بخوابم هی تکونش میدم انگار ن انگار ،دلم خواب خوب میخواد هرشب همینه هی میزنمش تا صداش قطع بشه رو مخمه😪😪😪😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی که هرچقدر سر و صدا بیشتر باشه راحت تر می‌خوابم😂😂 

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

جای خوابتو عوض کن

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

سرش رو درست کن به پهلو بخوابه ،، شام خیییلی سبک حتما بده بهش تاثیر داره

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

منم خیلی حساسم به نظرم باید تو خواستگاری حتما پرسیده بشه 😂🥺🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
باید نماز شکر بخونی به خاطر اینکه شوهرداری و زنده اس و خرو پف میکنه😂

😁😂😂اره والا چندبار شکر کردم ،امشب حالم گرفته س پسرم سرفه هاش خلطی شده چشماش سوزش داشت بیحال بود نگران شدم حساس شدم ،داشت خوب میشد دفه امروز خلطاش بیشتر شد ،بینیشم پر میشه فین نمیکنه خوشش نمیاد لج میکنه ۳سال و نیمشه😔😔

میدونی کسایی که خر خر میکنن خطر سکته دارن توی خواب؟

نه عزیزم من هر مردی ک دیدم اطرافم خروپف میکنه بابام و شوهرم و داییم و خیلیای دیگه

اوه داییم ک تازه نمیذاره بخوابی😑😑

من یه جا خوندم کسایی ک خروپف میکنن تو ناخوداگاهشون از این میترسن ک اطرافیانشون فک کنن وقتی خوابن مردن بخاطر همین خرو پف میکنن

کاربر قدیمیم
منم خیلی حساسم به نظرم باید تو خواستگاری حتما پرسیده بشه 😂🥺🥺

اخه دیگ اینجوری شوهر پیدا نمیشد ک 😅😅😂😂شما بپرسید وقت دارید پسر هم الان زیاد شده زمان من کم بود🤣