2777
2789
عنوان

چ شب دلگیری😥

167 بازدید | 19 پست

تولدمه شوهرم نیست از گلو درد نمیتونم دراز بکشم دخترم سرفه داره پسرمم یکم سرماخورده کلا فضای خونه خیلی مسمومه بچه ها خوابیدن منم از درد و غصه نشستم بالاسرشون چقد سال جدید زندگیم داره مزخرف شروع میشه

پیاز بزار تو خونه

همگی بخور اب گرم بگیرید

قوی باش

مادر باش

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تولدت مباااااتااااااارک

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
احتمالا شمام بیمار شدین.واسه  گلودردتون ۸ساعتی مترونیدازول بخور معجزه میکنه

مصرف بیش از ی هفته عفونت میاره

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

تولدت مبارک عزیزم

یه برهه تو زندگی هممون هست که پر از مشکلات هست

مثلا یه ماه پیش هرروز یه بلای جدیدی سرمون مسومد

کلا خصلت زندگی همینه همیشه باب میل ما نیست

ولی به خودت انرژی منفی نده این دوران هم میگذره💕

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

تولدت مبارک عزیزم انشاءالله ۱۲۰ ساله بشی در کنار خانواده ت و همیشه لبت خنده باشه🎂🎂♥️♥️

منم ۱۶ ام تولدمه ولی هیج حسی ندارم🥲

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

تولدت مبارك انرژی منفی به خودت نده

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍