2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

112 بازدید | 13 پست

مامانم مثلا تو مغازه بود ی جنسی می فروخت ۳۵۰۰ من هی بهش می گفتم ۴ تومن بده ۳۵۰۰ می فروخت حالا بنظرتون من چکار کنم بخوام اون چن نفرم حق الناس گردنم نیافته 

متولد ۱۳۶۹ هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه می‌شناسی بقیه پولشونو بده و حلالیت بخواه اگه نمیشناسی توبه کن همین در حقشون صدقه بنداز یا به فقی ...

از وقتی فروشنده شدم میگم نکنه گرون بفروشم نکنه حقی ناحق بشه اون دنیا گیر کنم بخاطر همینا میخوام بزارم کنار کارم‌و 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
از وقتی فروشنده شدم میگم نکنه گرون بفروشم نکنه حقی ناحق بشه اون دنیا گیر کنم بخاطر همینا میخوام بزار ...

نه خب هر کاری راه و روشی داره ولی در کل درست زندگی کردن هنره تو هر کاری درست بودن سخته

یعنی چی واضع تر برام توضیح بده مثلا چیکارکنم

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     برو اینجا 

اول میری تو اکانتت قسمتی که همه تایپیکات هست تایپیک مورد نظر دستت میزاری روش کپی لینک انتخاب میکنی بعد میای میری تو این لینک بالا که ابی شده تو قسمت نظرات دستتو نگه میداری و الصاق انتخاب میکنی میفرستی واسه نی نی یار اونم حذفش میکنه وقتی که تایپیک بازه و قفل نیست خودش توضیح داده ساعتش شنبه دوشنبه چهارشنبه بزار 

ساعات کاری نی نی یار حذف :

شنبه - دوشنبه - چهارشنبه ( فقط سه روز در هفته )

از ساعت 10:30 تا 15:00

از ساعت 12:00 تا 14:00 (تایم نهار و نماز) تاپیک بسته است

در ایام تعطیل این تاپیک قفل می باشد

روش ارسال لینک

این تاپیک مورد تایید مدیریت تبادل نظر است

متولد ۱۳۶۹ هستم