2777
2789
عنوان

بارداری

146 بازدید | 26 پست

کسی با وزن بالای 80بازدار شده؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره با وزن بالای صدم من دیدم

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
اره با وزن بالای صدم من دیدم

جداا من فک میکردم باردار نمیشه کسی وزنش بالا باشه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بعله🤕😂

شما بارداری😍

تو فاميل ما باردار شد ولي تو بارداري فشار گرفت وزنشم ١٠٠رو رد كرد

😮😮😮

جداا من فک میکردم باردار نمیشه کسی وزنش بالا باشه

خودم ۸۰ و سه چهاربودم با وجود جلوگیری (البته طبیعی خاک بر سر)الان باردارم😄😄

فقط خواستم مطمئن شی ک با وزن بالاهم میشه حتی اگه نخوای🌱😅

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
خودم ۸۰ و سه چهاربودم با وجود جلوگیری (البته طبیعی خاک بر سر)الان باردارم😄😄 فقط خواستم مطمئن شی ک ...

من الان دومین ماه اقدامم خیلی ناراحتم 84کیلوم میترسم باردار نشم🥺پریود امم منظم  حتی ماه اول اقدامم بیب زدم چنتا مثبت شد ولی وقتم شد پریود شدم

من الان دومین ماه اقدامم خیلی ناراحتم 84کیلوم میترسم باردار نشم🥺پریود امم منظم  حتی ماه اول اق ...

عجله نکن بابا میگن تا یک سال هم طبیعی ک اقدام کنی و باردار نشی یکی از اقوام ما بالای صد بود اتفاقا همین ک ازدواج کرد سریعم باردار شد وزن بالا بی تاثیر نیست ولی اخه شما کلا دو ماه تو اقدامی دو ماه چیزی نیست 

انشاا... ب زودی زود مامان بشی

عجله نکن بابا میگن تا یک سال هم طبیعی ک اقدام کنی و باردار نشی یکی از اقوام ما بالای صد بود اتفاقا ه ...

بنطرت این ماه میشم🥺