2777
2789
عنوان

عروسیم

197 بازدید | 11 پست

بچه ها فرمالیته خز شده؟ 

چیکار کنم دلم کلیپ و عکس میخواد چحوری بگیرم ؟ 

کجا بگیرم چیکار کنم هم شیک باشه هم قسنک 

بجز کنار دریا و جنگل چیکار کنم قشنک باسه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر کاری دوست داری بکن خز شده و اینا رو ولش کن من خودم عروسی‌ نگرفتم ولی کلیپ فرمالیته رو رفتم شمال گ ...

پپشیمون نیستی عروسی نگرفتی؟؟؟فرمالینه لباس عروس پوشیدی؟؟؟

همش میترسم تو دلم بمونه البته من در استانه ازدواجم یک قدمی ولی خب وضعیت عشقم میدونم دیگه برا ۲۰۰ نفر عروسی کم کم الان ۱۰۰تومن میشه😭😭😭😭😭

پپشیمون نیستی عروسی نگرفتی؟؟؟فرمالینه لباس عروس پوشیدی؟؟؟ همش میترسم تو دلم بمونه البته من در استان ...

نه اصلا با پولش سال ۹۷ خونه خریدیم طلاها رو همون موقع فروختم موند سرویس که سر ماشین فروختم من برای آدمی ازخودگذشتگی کردم که لیاقتش رو داشت تو هم ببین چطوره لباس عروس پفی نه از این لباس‌های دنباله‌دار عکسش توی تاپیکم هست 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
نه اصلا با پولش سال ۹۷ خونه خریدیم طلاها رو همون موقع فروختم موند سرویس که سر ماشین فروختم من برای آ ...

عزیزم ما ۸سال با همیم و هزار تا سختی و بدبختی کشیدیم و بخاطر هم تحمل کردیم😭😭😭😭انشاالله خوشبخت باشی همیشه🌺🌺

عزیزم ما ۸سال با همیم و هزار تا سختی و بدبختی کشیدیم و بخاطر هم تحمل کردیم😭😭😭😭انشاالله خوشبخت با ...

ممنون همچنین ما برعکس شما راحت به هم رسیدیم ولی بعدش تا الان که شش سال گذشته خیلی عذاب کشدیدیم و می‌کشیم زندگی همینه سخت نباشه اسمش زندگی نیست

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود...