2777
2789
عنوان

بداز یه سالگی

108 بازدید | 17 پست

سلام خانما دختر من یه سالو دوماهشه خیلی شبا اذیتم میکنم همش باید شیر بخوره هر نیم ساعت یا یه ساعت بیدار میشه شیر میخاد  به هیچ عنوان شیشه یا پستونک قبول نمیکنه فقط شیر خودم اگه بهش اب بدم تو شیشهپرت میکنه گریه میکنه واقعا خسته شدم سینم درد میکنه بعضی وقتا انقد به همون حالت دراز میکشم نفسم سخت بالا میاد چیکار کنم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلتو سنگ کن،قبل خاب سیرش کن با سوپی غذایی چیزی،بعد هرشب یه ربع دیرتر بش شیر بده تا قطع شه

ساعت ده ونیم بهش غذا دادم کلیم قبلش بهش دادم همسرم تا دخترم گریه میکنن غر میزنه میگه نزار گریه کنه بچس عصبی میشه اصلا همکاری نمیکنه

وشاید شیر دیگه براش کافی نیست و کامل سیرش نمیکنه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

شام بده پسرم وقتی گرسنه است اینطوری می‌کنه و البته وقتایی که دندون تازه در میاره ۱۳ ماهشه

دختر من الان یه ماهه اصلا دندون درنیاورده ولی کلا اینجوریه شب موقع خاب تا شیر نخوره مدام نمیخابه قبلا پستونک میخورد راحت بودم الان اصلا نه پستونک نه هیچی دیونم کرده

پسرمنم يه سالشه دقيقا همينجوريه خواب شده جن من شدم بسم الله يه ساله درست نخوابيدم چقدر دلتنگم واسه روزايي كه تا لنگ ظهر مي خوابيدم همش تفريح ومهموني هييييييي

الانم كه هي ويروسي ميشن دخترم از مدرسه ميگيره اينم ميگيره 

بازم خداروشكر تنشون سالمه خداياشكرت

ساعت ده ونیم بهش غذا دادم کلیم قبلش بهش دادم همسرم تا دخترم گریه میکنن غر میزنه میگه نزار گریه کنه ب ...

وهر منم میگفت داری اذیتش میکنی،اما بعد از حدود دوهفته که قطع شد راحت شدیم،حداقل حداقل تا شش صبح شیر نمیخواس

اگه غذا  خوب میخوره ،خوب سیرش کن. یا همون شبا بلندش کن یه بار بهش غذا یا بیسکویت بده.  من ...

شام که دادم نصفه شب دیگه چطوری بیدارش کنم امتحان کردم غذا بخوره یا نخوره بارمبیدار میشه

دختر منم اینجوری بود تا خود صبح منو روانی میکرد اما پسرم متاسفانه شیرخشکی شد و با پستونک میخوابه تا ...

والا شیر خشک بهتر بچه هم تپل تر میشه از شیر مادر که من چیزی ندیدم 

پسرمنم يه سالشه دقيقا همينجوريه خواب شده جن من شدم بسم الله يه ساله درست نخوابيدم چقدر دلتنگم واسه ر ...

اره میفهمم خیلی سخت شده شیر مادر خیلی وابستگی میاره اصلا از کنارمن تکون نمیخوره

وهر منم میگفت داری اذیتش میکنی،اما بعد از حدود دوهفته که قطع شد راحت شدیم،حداقل حداقل تا شش صبح شیر ...

خوشبحالت من اصلا دلشو ندارم تو خاب جیغ میزنه نوزادی صداشون کمتر بود من تا صب جنگیدم تاپستونک گرفت اما الان نمیشه بزرگ شده نمیزاره

شام که دادم نصفه شب دیگه چطوری بیدارش کنم امتحان کردم غذا بخوره یا نخوره بارمبیدار میشه

اگه میخوره بیشتر بهش .مثلا موقعی تو رخت خواب میزاریش بخوابونیش بازم یه چیزی بهش بده بخوره.  بسکویت بده دستش با آبمیوه...چیزای سبک بده بهش بخوره ‌ البته اگه خوش خوراکه وگرنه که درست بشو نیست

.