2777
2789
عنوان

‌شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 87 پست
من خانواده دارم اما خانوادم درحدی نیستم که پشت دخترشون باشن نگران آبروشون هستن از این فکرای قدیمی... ...

این خیلی خوبه که خیاطی بلدی 

آفرین 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب کسیک روش نفوذ داره بگوچاخانش کن برین مشاوره نیومدبگوبیان تکلیفتومشخص کنن

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

[QUOTE=266426400]باهاش بحث نکن  این مریضه[/QUOTE

عضر میخوام اینو میگم نباید بگم ولی دلم گرفته حتی تو رابطه جنسی هم که خیلییی کم داریم اونجا هم کتک میزنه و میگه نمیتونی نیازمو بر طرف کنی! 

کاربری دست دو نفره🩷

[QUOTE=266426400]باهاش بحث نکن  این مریضه[/QUOTE عضر میخوام اینو میگم نباید بگم ولی دلم گرفته ...

احساس میکنم ت پسری

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
مگ میشه نترسید یجور میزنه ک کل همسایه ها میفهمن! 

اگ دفه دیگه زدت برویواشکی پزشک قانونی شکایت کن فیلم ملی وراههای نرفته اش روببین

مشکل دارم کسی هم ندارم بهش بگم اینجا میگم چه فکر هایی راجب آدم میکنید

خب یجوری نوشتی گلم حالاناراحت نشوبوس

من خانواده دارم اما خانوادم درحدی نیستم که پشت دخترشون باشن نگران آبروشون هستن از این فکرای قدیمی... ...

خانوادت براشون مهم نیست دخترشون داره کتک میخوره؟؟؟

نباشن بهتره

میتونی بری چن بار پزشکی قانونی

حداقل چند تا بگیر گزارش

حیف که با این شوهر نمیتونم جایی کار کنم

منظورم اگه جدا شدی میتونی مستقل مالی شی 

خیاطی خیلی درآمد داره

دیگه نیازی به حمایت خانواده نیست 

فقط میتونی از خونه بابات برای جای خواب استفاده کنی و کار کنی و زندگیت رو ببری جلو تا انشاالله خدا یک انسان سر راهت قرار بده 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️