2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کف دستم پوسته پوسته میشه چیکارکنم 

وتامین آد کرمشو بزن

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام  عزیزم من پوستم انقد خشکه ک اگزما میزنه دکتر رفتم کرم داد خوب شدم  حدود ۱ ماه از خوب شدنم میگذره حالا میترسم لوازم پوستی بگیرم که اگزما روی پوستم در نیاد خیلی بد میشه حتی ی ژل شستشوی آبرسان هم میترسم هی میخوام برم پیش مشاور  ولی یادم میره چیکار کنم چی مصرف کنم روتین پوستیم  چجوری باشه میخوام جوش هم نزنم یعنی چیزایی ک ویتامین سی و اینا دادن نگو چون جوش میزنم بعد اینکه روتین پوستی صبح و شب انجام بدم یا فقط صبح؟ 

سلام من خارش دارم الان بیست روزه دکتر هم رفتم گفت حساسیته قفسه سینم دون دون زده با گردنم جوشاش دادناکه پشت کمرمم میزنه روزا زیاد نیست اما شبا بیشتر میشه بعد یهو حالت سوزن سوزن میشه پوستم خارش میگیره بعدش میشه بگین این چیه؟ممکنه از اعصاب باشه؟ 

سلام من خارش دارم الان بیست روزه دکتر هم رفتم گفت حساسیته قفسه سینم دون دون زده با گردنم جوشاش دادنا ...

دکتر پوستتو عوض کن. ولی جوش دردناک دملی هورمونیه

و خدایی که در این نزدیکی است❤️