2777
2789
عنوان

اگه پسری...

117 بازدید | 13 پست

واقعا عاشقتون بود بهتون محبت میکرد و اونطوری که دوست داشتین بهتون توجه میکرد... از لحاظ آینده یه زندگی نرمال و رفاه نسبی واستون فراهم میکرد... و پنج سال باهم دوست بودین و همو دوست داشتین

درحالی که پسر زود جوشی باشه توی عصبانیت نتونه خودشو کنترل کنه حتی گاهی خیلی کنترلش ازدست بره دست روتون بلند کنه...اما بعد پشیمون بشه ...

و اینکه فکر آبرو نباشه یعنی عصبانی بشه مهم نیس خیابونه ، رستورانه ، اداره اس... دعوای بدی راه بندازه 

از طرفی هرکی هم بهتون میرسه بگه تو خیلی سرتری(از لحاظ مالی و فرهنگی و ظاهری) و پسره داغونه

آیا ازدواج میکنید باهاش یانه؟منتظر کیسای بهتر میمونید

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه جوری با این اخلاقیات ۵ ساله باهاشی

من اگه سال اول یا همون ماه های اول بفهمم همچین اخلاقی داره از صد جا بلاکش میکنم :/

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
چه جوری با این اخلاقیات ۵ ساله باهاشی من اگه سال اول یا همون ماه های اول بفهمم همچین اخلاقی داره از ...

سال چهارم پنجم فهمیدم اینجوریه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
سال چهارم پنجم فهمیدم اینجوریه

مگه باهاش رفتو امد نداشتی؟!!

یه همچین ادمی زودتر اخلاقاشو نشون میده

هیچ آدمی کامل نیست.. بستگی به خودت داره در قبال خوبی هاش بتونی اخلاق بدشو تحمل کنی یا نه..اما دست بز ...

من دودلم

خودشو خانوادش یه جورین انگار دیگه ازاین حوری تر نصیبت نمیشه

دوستام و اطرافیانم میگن نکن باخودت اینکارو

مگه باهاش رفتو امد نداشتی؟!! یه همچین ادمی زودتر اخلاقاشو نشون میده

داشتم زیادم داشتم میدونستم زودجوشه باهاشم کنار میومدم 

اما نمیدونستم دست بزن داره که بعد چهارسال فهمیدم

البته کرونام بی تاثیر نیس

من دودلم خودشو خانوادش یه جورین انگار دیگه ازاین حوری تر نصیبت نمیشه دوستام و اطرافیانم میگن نکن ب ...

حقیقتا بعد ۵ سال جدایی خیلی سخته با وجود این ک اخلاقای خوبم داره... بنظرم با مشاور صحبت کنید هردوتون شاید درست شد اصن

داشتم زیادم داشتم میدونستم زودجوشه باهاشم کنار میومدم  اما نمیدونستم دست بزن داره که بعد چهارس ...

دوری کن ازش

توی زندگی متاهلیتون مشکل به وجود میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز