2789
عنوان

همبرگر خونگی

185 بازدید | 9 پست

از یه جایی خریدم ولی با اینکه به حالت یخزده توی روغن داغ میذارم خرد میشه.  🤔

مزه ش خوبه ولی صاف سرخ نمیشه 

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

این ایراد به حساب میاد 

چون یکی از اقوام نزدیکم تو همین کار هست میدونم 

باید رسپیشونو عوض کنن 

اما حداقل خیالتون لاحته سالمه

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این ایراد به حساب میاد  چون یکی از اقوام نزدیکم تو همین کار هست میدونم  باید رسپیشو ...

آره مشخصه موادش سالمه .کارگاه هم هست  یه تعداد خانوم اونجا همه چی درست میکنن . دفعه اوله که ازشون خربد کردم .حالا دفعه بعد بپرسم بیینم چرا اینطور میشه 

ولی گفتم اینجا بپرسم ببینم کسی تجربه درست کردن همبرگر خودش داره که سالم و صاف سرخ بشه

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

شاید باید کبابش کنی من میگیرم دو نوع زغالی و سرخ کردنی 

نمیدونم والا  روی بسته اش جیزی ننوشته بود خودش هم چیزی نگفت 

بل روغن داغ و شعله کم سرخ کن 

همین کار کردم ولی خرد شد

حالا هفته آینده بهش میگم 

اگرکه تهران هستید خواستید من شماره این فامیلمون رو بهتون بدم همبرگراشون واقعا خوشمزه است 

ممنون عزیزم لطف دارین .نه تهران نیستم