2777
2789
عنوان

بعد از ۱۵ روز میگن....

244 بازدید | 25 پست

قرار بود یکی بیاد خاستگاری که ویلچریه اما خیلی پسر خوشگل و خوب و کاری فقط از زانو به پایین بی حسه

حالا میگه که باباش میگه تو ویلچری اگه ازدواج کنی نمیتونی نیازهای زنتو برطرف کنی 

خیلی ازش خوشم اومده 😞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسالته؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
همه ی جوانب رو در نظر بگیر ، بحث یه عمر زندگیه  اگه یه وقت وسط راه جا بزنی طرفت داغون میشه

خیلی خوشم اومده ازش 

الان که اینجوری بهم گفتن خیلی ناراحت شدم دلم میخواد گریه کنم

شغلش چیه ؟؟

این مورد رو خودش بهت گفته ..باید بره دکتر دکتر تشخیص میده من از این ب پایین هم دیدم ک زن دارن ..

تو معیارات درسته؟مطمئنی ک میخواییش؟چون از روی ترحم بدترین کاریه ک میتونی در حق یه نفر بکنی ..

با خود پسره برو پیش مشاوره یا اول خودت برو بعد یه جلسه با اون برو ..کمکت میکنم از لحاظ روحی روانی ..

اینجوری نباشی فردا ب خاطر حرف مردم یا نگاه مردم دلشو بشکنی ...

دکتر های اورولوژی و مردان و فیزیوتراپ ها هم میتونن در مورد مسائل جنسی تون نظر بدن 

شغلش چیه ؟؟ این مورد رو خودش بهت گفته ..باید بره دکتر دکتر تشخیص میده من از این ب پایین هم دیدم ک ز ...

اصلا بحث ترحم نیست به هیچ وجه 

به دلم نشسته حس میکنم خیلی دوستش دارم 

اصلا بحث ویلچر بودنش رو من تأثیری نذاشته 

بخاطر اینکه همه تعریفشو کردن خوشم اومد 

و اینکه متوجه شدم آدم باشعوریه

این در اون حد نیست میتونه کارهای خودشو بکنه  هم ورزشکاره هم شرکت نفتی

شغلش ک عالیه اگه کارمنده ک درآمدش هم عالیه ..مهندسه؟چون با این شرایط اینجور کار ها نمیدن متاسفانه...

از لحاظ اخلاقی هم خودتو هم اونو بسنج ..

مسائل جنسیتونم از دکتر  می تونید بپرسید

خیلی خوبه  شاید یکی سالم باشه اما اخلاق خوبی نداشته باشه

اخه اینجوری خ سخته.اخلاق داشته باشه اما هربار بری بیرون سنگینی نگاه مردم باعث میشه زده بشی.

توو یکی از تاپیکات خوندم زدی قدت کوتاهه.نکنه ب خاطر قدت اعتماد ب نفس نداری ک حاضری...؟

اگه واسه اونه سخت در اشتباهیی