2777
2789
عنوان

رسیدم ته خط ..💔🖤

105 بازدید | 6 پست

البته زندگی من از اولم ته خط بود .‌ همه چیز خوب بود . من تنها دختر خونواده بودم . تا اینکه یه پسر بدنیا اومد ! من یه بچه ی کوچولو زندگیم تموم شد . از همون روز اول تا صبح جیغ میزد و گریه نمیذاشت بخوابم . بعد کتابامو پاره میکرد موهامو میکشید . مادرم برای همیشه محبتو ازم گرفت . کاملا رفتارش با من و اون متفاوته .‌ الانم بزرگ شده نقشه دارن چند سال دیگه براش زن بگیرن اونم کی ؟؟!!! نوه ی عمم که اگه اونا وارد خانواده بشن دیگه جای من نیست !! من الان یکیم که هیچکسو نداره . هیچکسی که بهش پناه ببره 💔🖤 خانواده ی پدرم که همش سر جنگ و دعوا و لشگر کشی دارن باما !! خانواده ی مادرمم که چنگی به دل نمیزنن 🥲 چندوقته افتادم تو فکر خ*ودک*ش*ی 😭😭😭😭😭😭😭 کاش فقط یه اتفاق میفتاد . من ازدواج میکردم میرفتم خیلی مستقل سر زندگی خودم خوشبخت میشدم . اگه یه زندگی عادی هم بود خوب بود . واقعا وضعم بده . مشکلم اینه که مامانمم آدم زرنگی نیست مثل مادرای مردم . که یکاری کنه منم دیده بشم ..!! واقعا حالم بده 🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا من مطمئنم جواب میده . این گند سالهای سال زندگی من رو میشوره میبره

منم تا حدودی تا حدودی وضع تورو دارم خونمون هرروز جنگ جهانی سومه همیشه هم من مقصرم...

ولی این راهش نیست دلم نمیخواد اون دنیا هم سرگردون باشم.....من سرمو با درسام گرم میکنم 

منم تا حدودی تا حدودی وضع تورو دارم خونمون هرروز جنگ جهانی سومه همیشه هم من مقصرم... ولی این راهش ن ...

سرمم گرم کنم میتونم نسبت به آیندم بی تفاوت باشم ؟؟