امروز موزاییک کار آوردیم چند ردیف را عوض کرد نیم ساعت پیش هم یه ماشین مصالح آورد گفتیم داخل نیاد اما گفت خبری نیست و آمد رو موزاییک های تازه وهن شده بعد که نگاه کردیم همش شکست به نظرتون تا خیس بود نباید میومد ،یا زیر سازی خوب نبوده ؟؟
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اگه خوب انداخته باشن چرا باید زیرش خالی بشه که بشکنه
چون زیرش خشک نبوده
استحکام نداشته
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اینم حرفیه بعد هم ماشین که مصالح آورد نیستان بود اونم سنگین درسته ؟؟
اره دیگه