2777
2789
عنوان

شوهر موتاد

330 بازدید | 45 پست

بچها یکی راهنمایی هم کنه شوهرم موتاد شده من تاز فهمیدم بهش وقتی گفتم گفت من همینم عوضم نمیشم دوست داری بمون نداری برو خونه بابات حلاهم پیله کرده که باید بچه برام بیاری نمیدونم چیکارکنم تازشم خیلی باهام سر شده وقتی بیرونه بهش زنگ بزنم سرم داد میکشه که چرا بهش زنگ زدم حتی نمیدونم اگه جدابشم میتونم بدون اون تحمل کنم یانه از طرفی نمیدونم اگه بچه بیارم بعد این بترازین بشه چی بهم میگه که منو دوست داره وعاشمه اخ این کجاش عشقه وقتیاینجوری باهام سردرفتارمیکنه خسته شدم واقعا 

موتاد

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شویر موتاد بچه نیار میخاد پابندت کنه ب بچه و  زندگی هرکاردلش خاست بکنه قهر کن برو خونه بابات ب پدرمادرشم بگو

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

از من به تو نصیحت تا ترک نکرده بچه دار نشو

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه چرا دربین مخفی

دارین میگین همسرتون اعتیاد داره بعد میگین بچه دار شم خوب میشه؟؟؟؟ چرا می‌خواین یه بچه رو بیچاره کنید ؟؟؟ اصلا این موضوع سوال کردن داره؟ نکن عزیزم اصلا این کارو نکن به هیچ وجه درست نمیشه اوضاع خراب ترم میشه 

Never give up