2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو استند گذاشتم تو اتاق خودم تا تایم انقضاش تموم نشه خراب نمیشه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
یعنی الان فقط دغدغه اینو داری که لاکت خشک نشه🤨🤨🤨

ای بابا خب زیاد دارم 

نماز میخونم 

چون الان نمی تونم ازشون استفاده کنم میگم خشک میشن

عجب 

اینقدر زود قضاوت نکنید لطفااااا

ای بابا خب زیاد دارم  نماز میخونم  چون الان نمی تونم ازشون استفاده کنم میگم خشک میشن عج ...

قضاوت نکردیم گفتم دغدغه های مهم تری تو زندگی ادم هست که خشک شدن لاک اصلا ب چشمش نمیاد ن قصد جسارت داشتم ن قصد توهین

قضاوت نکردیم گفتم دغدغه های مهم تری تو زندگی ادم هست که خشک شدن لاک اصلا ب چشمش نمیاد ن قصد جسارت دا ...

خب اگه شما ادم متشخصی باشین همین جمله رو هم نباید تایپ کنید چون همین جمله شاید از نظر شما توهین و جسارت نباشه اما واسه من خیلی جمله ی مناسبی نیست

لطفاااا قبل از تایپ کردن یه کم فکر کنید یا سکوت 

بهترین راهکاره واستون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز