2777
2789
عنوان

دوستان نشانه طلسم و جادو چیه؟؟؟

203 بازدید | 12 پست

من خسته شدم از بس از هرکسی خوشم اومد اون ازم خوشش نیومد 😔😔😔 خیلی ناراحتم خیلی نگران آینده ام...😔😔 نمیدونم چرا هیشکی عاشق من نمیشه😭 بخدا انقد مهربونم انقد دلسوزم ولی به چشم کسی نمیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین سه سال پیش بو‌د ما هرچی رفتیم برای برادرم‌خواستگاری جور نمیشد یا میشد اخرش خراب میشد با اینکه همه ی شرایطش اوکی بود بعد یکی از همسایه ها گفت احتمالا یکی براش قفل مهر و موم محبت درست کرده بعد هم یکی رو معرفی کرد رفتیم پیشش دیگه هیچی طرف یکی دوماه مارو برد و ارد تا دعا رو درست کرد الان هم خداروشکر سه ماهی میشه ازدواج کرده

عین دخترخالمی اونم تا۳۲سالگی همینطوربود بخدا اینقد این دختر نجیب خوب اجتماعی خوش برخورد اصلا میبینیش هزمیکنی هیچ خواستگاری نداشت رفت پیش یه خانوم گفت طلسمی وباطل نمیشه والا الکی میگفت باطل نمیشه گقت ۵تومن بده شایدباطل بشه بهش گفت نمخوام باطل کنی رفت پیش یه خانومه براش ۴۵روز هرصبح سوره بقره خوند موقع طلوع بعد اون خواستگار میومد براش وازدواج کرد الان ۲سال میگذره ازش

چله چیه.؟؟

یه سنگینی میوفته رو شخصی که باعث میشه نتونه شخص با کسی اشنا بشه یا حتی ازدواج کنه و تو بعضی موارد باعث میشه که باردار نشن باید چله بری کنی پیش یه سید خانم

ذات خوب پشتش خداست♥️
عین دخترخالمی اونم تا۳۲سالگی همینطوربود بخدا اینقد این دختر نجیب خوب اجتماعی خوش برخورد اصلا میبینیش ...

الهی که همیشه خوشبخت باشه من بخدا ایمان دارم ولی گاهی دلم میشکنه ازین همه نامردی دنیا ...هرچی کثیف تر و عوضی تر باشی خوش شانس تری هرچی پاک تر و با ایمان تر تنهاتر😔