2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب برید 

شهر محل کار شوهرت ساکن بشید اونم راحتره

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
ای بابا،چرا😔

عادت همه مردا همینه بعد یک سال یا دوسال هرچی هم  هوری بهشت هم باشی دیگه واسش عادی میشی همش بیرون یا گوشیه یا با رفیقاش 🥲💔

یک آرمی :)) (قدمت ۹ ساله)🌚🫂🥲
خب برید  شهر محل کار شوهرت ساکن بشید اونم راحتره

خیلی اجاره هاگرونه اونجا،همسرم شیرازه ،میگه پارکینگ روگذاشتن ۲۰۰ملیون پول پیش ماهانه ۲تومن🥺

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟
عادت همه مردا همینه بعد یک سال یا دوسال هرچی هم  هوری بهشت هم باشی دیگه واسش عادی میشی همش بیرو ...

ناراحت نشیدولی ماده ساله ازدواج کردیم واس همم عادی نشدیم،ببین کجای کارمیلنگه 

حتما با شوهرت برو تو شهر محل کارش زندگی کن من که اینکارو کردم

نمیشه🥺ب لطف مسئولان اجاره خونه بالاست ازپسش برنمیایم بادوتابچه

خیلی اجاره هاگرونه اونجا،همسرم شیرازه ،میگه پارکینگ روگذاشتن ۲۰۰ملیون پول پیش ماهانه ۲تومن🥺

خب شهرهای اطرافش مثل مرودشت ارزونه نیم ساعت راهه بهتره تا 12 ساعت

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم