2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده؟؟؟

122 بازدید | 11 پست

خواب دیدم اون کسی که باهم مشکل داریم اومده بود تو خونمون همه جا رو به هم ریخته بود به زور انداختمش بیرون و به خانوادش گفتم و هیچ کدوم باور نکردن گفتن تو الکی میگی 

بعد دوباره اومد درمون رو شکست یه بطری دستش بود داشت می‌ریخت دم در خونمون و آتیش زد و من آتیش رو خاموش کردم و به خانوادش زنگ زدم اومدن چندتا شاهد تو خواب داشتم که گفتن ایشون می‌خواسته خونه رو آتیش بزنه خانوادش متوجه شدن من زنگ زدم پلیس اومد اون رو برد😐😂😁

معنی خوابم چی میشه بنظرتون....چون دو شبه همین خواب رو میبینم ذهنم درگیره😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدقه بده

شما تغییر خوابب بلدین میشه اینم تعبیر کنید  ؟

یک دختر مجرد خواب ببینه یک چکمه مشکی خیلی خوشگل که شمار ه کفش ۴۶ باشه پاش کنه و کاملا اندازش باشه ولی فقط یک لنگش رو پاش کرده باشه تعبیرش چیه ؟

شما تغییر خوابب بلدین میشه اینم تعبیر کنید  ؟ یک دختر مجرد خواب ببینه یک چکمه مشکی خیلی خوش ...

اختلاف بعد از ازدواج.  اگه خاستگار بیاد برات ازدواج کنی خوب نیست نشان دهنده ی اختلافات بعد ازدواج،