2777
2789

الویه

ماکارونی

خوراک گوشت چرخ کرده

لازانیا

ساندویچ مرغ

شینسل مرغ

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای وای کتلت رو یادم رفت😍

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

کوکو مرغ ، الویه ، کباب لا پلو یا کباب تابه ای  ، واویشکا ، موساکا  ، ماکارونی ، عدس پلو با گوشت قل قلی ، سینه مرغ مزه دار کن با کشمش و زرشک و زعفرون سرخ کن با سیب زمینی سرخ کرده لا برنج بذار 👌🏻

وقتی سرباز به اخر خط برسه میتونه به هر مهره ای تبدیل بشه♟️😉

برنجی

همون مرغ رو میتونی با رب و پیاز و نخود فرنگی یا ذرت یا هویج تفت بدی بصورت مایع مثل مواد استانبولی درست کنی بعد با برنج قاطی کنی

توی اب برنج در حال جوش هم ی قاشق چایخوری زردچوبه بریزی عالی میشه

سینه مرغ رو بگیر قطعه کوچیک کن بزار تو ابلیمو پیاز و ادویه یک ساعتی باشه بعد سزخ کن با سیبزمینی و قارچ فلفل دلمه

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه یه سفیده تخممرغ ورز بده یه ساعتی بزار بمونه بعد ب شکل سوسیس نقلی دربیار سرخ کن یک ذره میتونی تو گوشت چرخ کرده  پنیر پیتزا بزنی خوشمزه میشه

سرخ کن اگه دوس داشتی اردسوخاری بزن 

بعد تو سس گوجه بزار چن تا لق بزنه با سیب زمینی خیارشور بخورید 

نوشجان کنید

سینه مرغو مکعبی کن اول پیاز خلالی سرخ کن سینه مرغو بهش اضافه کن وقتی با پیاز تفت خورد گوجه پوست‌گرفته شده نگینی بهش اضافه کن درشو بذار اب میندازه بعد ابش خشک میشه با برنج خیلی خوشمزه میشه

خداياشكرت....❤️