2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

130 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.یه سوال.ایادرسته که موقع اقدام به بارداری.هرماه نوبت یک تخمدان که ازادبشه و ازاون سمت تخمدان بارداربشیم.یعنی اگه نوبت راست باش و فولیکول خوب احتمال داره که نوبت اون باش مثلااین ماه؟یه مامابمن گفت.درسته؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

فرقش چیه؟ 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله عزیزم

مثلامن این ماه نوبت راست ام.وفولیکول ۱۵روز۱۲داشتم.وسیکلم ۲۸روزه اس.احتمال هست بگیره؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
مثلامن این ماه نوبت راست ام.وفولیکول ۱۵روز۱۲داشتم.وسیکلم ۲۸روزه اس.احتمال هست بگیره؟

امتحان کن ضرر که نداره منم تو روز ۱۵ ۱۷ بود گرفت

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اینو اطلاع ندارم. مگه مشکل ناباروری داری؟ نیازی نیست چنین چیزی بررسی بشه که

۴ماهه اقدام کردم نگرفته.ماه قبل فولیکول ۲۰تخمدان راست داشتم و امپولhcgزدم.ولی نشد.چون ماه قبل تخمدان چپ نوبتش بود.خواستم ببینم چقددرسته

۴ماهه اقدام کردم نگرفته.ماه قبل فولیکول ۲۰تخمدان راست داشتم و امپولhcgزدم.ولی نشد.چون ماه قبل تخمدان ...

روز چندم پریودی سونو دادی؟ من روز 18پریودی سونو دادم اصلا حرفی از فولیکول دکتر سونو نزد. تو جواب سونو هم چیزی درباره فولیکول ننوشته

فلیکول 12 خیلی کوچیکه 15 هم احتمالش کمه  معمولا فلیکول خوب بین 18 تا 22 هستش

فولیکولم ۱۵بوده روز ۱۲سیکلم.اروزی ۲میل رشدکنه.تاروزچهارده میشه ۱۹

روز چندم پریودی سونو دادی؟ من روز 18پریودی سونو دادم اصلا حرفی از فولیکول دکتر سونو نزد. تو جواب سون ...

روز۱۲سیکلم رفتم.تخمک راست ۱۵بود.چپ ۱۴

من روز 11 فولیکول 25داشتم و دوتا 21 و 2تا 14 الانم اقدام میکنم خداکنه بگیره... تو راست و چپ ول کن دا ...

حتماامپول hcgبزن.تاکیست نشه بقیه اش