2777
2789
عنوان

بابام میخاد...

265 بازدید | 11 پست

بره شوهرمو بزنه بعدشم طلاقمو بگیره ازش ، 

نصف بدبختیای زمان مجردیم از همین پدرمه 

خسته شدم 

چرا انقدر زندگی بده ؟

چرا نباید از مردای زندگیم شانس میاوردم ؟

پدرم معلوم شوهرم معلوم

کاش همه شون محو شن از روی زمین

معلوم یعنی چی متوجه نشدم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اخلاق پدرم معلومه اخلاق شوهرمم معلومه خسته شدم از دست جفت شون

همسرتو دوس داری؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
شوهرم وابسته به خانواده شه دهقان فداکاره دعوامون شده تو نامزدی بابامم همین طور بی منطق سخت گیر بد د ...

بشین باهاش حرف بزن بگوجایگاه هرکس رو تو زندگیش مشخص کنه تابفهمی چه جایگاهی داری اگه خانواده اش الویت دارن براش که فایده نداره تلاش هم کنی درست نمیشن.اگه تواولین شخص زندگیش هستی بگواول من بعدبقیه.نمیگم بزاره کنارولی رعایت کنه.شوهرمن خیلی بچه مامانی بودالان قشنگ رعایت میکنه چون یه بارنه ده بارنشستیم باهم منطقی حرف زدیم وقراربه این شدرعایت کنیم اول خودمون بعدخانواده .الانم عالی شده بااینکه تاازدواج کردم بچه دارشدم وتموم این کشمکش ها توبارداریم بودخیلی اذیت شدم بازم دست نکشیدم وسعی کردم باحرف کارو پیش ببرم.بازم بگم شوهرم منوخیلی میخواست ومیخوادولی خانواده اش چیزی میگفت نمیتونست بهشون نه بگه ولی الان راحت میگه نمیتونم کار دارم یاندارم یاخودم هزارتابدبختی دارم رد میکنتشون

زندگی هیچ وقت باهام نساخت راستش خسته شدم از دست همه

جای من میبودی چی میگفتی.نمیشه هرجاگفت ولی درست میشه باتدبیرو صبر.سعی کن حرف بزنی بفهمه چی اذیتت میکنه برای خودتون واسه همه چی برنامه بریزین وواسه هرمسئله ایی مشورت کنین ونظرهموبپرسین.هیچکس جزخودتون دوتا نمیمونه براتون.این حرفیه که همیشه شوهرم میگه.تاکسی چیزی میگه که بخوان بگن زن زلیلی یاحرفی شبیه این.فوری میگه هیچکس جز زنم واسم نمیمونه همه میمیرن بچه هامم بزرگ میشن وازدواج میکنن همدم ومونسم زنمه.پس بایدکاری کنم کنارم خوشبخت باشه تامنم ازخوشبختیش خوشحال وسرزنده بمونم.خوشبختی یعنی همسرت جونت باشه.اینقدراینومیگه توجمع که همه میدونن دیگه پاشون رو تاچه ازگلیمشون دراز کنن