سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه. خب میدونید سال داره میگذرهو همینطور زمان..خب من اومدم تاپیک بزنمزیاد تو توضیح دادن خوب نیستم ولی سعی میکنم که کامل بگم🙂🌸 ..،میخواستم بگم که از یکی خوشم اومده..یکم درمورد خودم و اون بهتون میگم که شاید بتونین کمکم کنین 💕🙂....خودم الان ۱۷ سالمه ولی دوستم که پسره الان ۱۶ سالشه(شاید سن زیاد مهم نباشه چون من اخلاقم بیشتر به دخترای ۱۷ ساله نمیخوره ینی یذره بچگونه ترو احساساتی ) و ما انگاری باهم شباهتای زیادی داریم حتی ماهای تولدمون هم یکیه اون مهره منم مهر ماهیم، کلاس دهمه ولی من نیمه دومیم ینی الان کلاس دهمم ،الان که دارم اینارو میگم نمیدونم باید چطور بگم یا چقدر و تا چه اندازه.. فکر کنم کافی باشه🙂
خب من میخوام که اونم دوسم داشته باشه ولی انگاری منو به عنوان خواهرش میدونه نمیخوام دختری باشم که درگیر یه عشق یه طرفه بشم ،اولین بار باهم تو یه سایت آشنا شدیم سایتی که همه اونجا کتاب مینویسنو به اشتراک میزارنو نظراتشونو میگن.خب حالا من ازش خواستم که دوست باشیم و اونم قبول کرد ازونجا دیگه همو شناختیم ،ولی هنوز کاملا همو نمیشناسیم اخه با چنبار چت کردن چطور میشه یکی رو زود شناخت! ولی خصوصیاتمون روهم بِهَمدیگه گفتیم و گاهی اوقات وقتی یادش میوفتادم رفتم تا درمورد خصوصیات اخلاقیش (خصوصیات اخلاقی متولد مهر...)تحقیق کردم فکر میکنم که بهتر میشناسمش دلم میخواد که تو دنیای واقعیم دوستم باشه نمیخوام فقط با چت کردن دوست باشیم میخوام واقعا دوست باشیم دلم میخواد اون اولین کسی باشه که باهاش تو کل عمرم میرم بیرون ..ینی کلیییی حرف *میخوام که* هس تو ذهنمه و اینو بگم که هیچوقت با کسی قرار نزاشتمو رلو اینا اصصننن نداشتم..حالا شاید فقط حرف یا چت کرده باشم ولی رلو اینا نه....میخوام یکی تو زدنگیم باشه ینی میخوام یکی باشه که باهاش برم بیرونو مثل همسنای خودم همشون یکی رو تو زندگیشون دارن منم میخوام اون همون دوستم باشه انگاری بهش دلبستم ..کاش میتونستم دلشو بدست بیارم🙂🌸