2777
2789

تو یه ساختمونیم خیلی دخالت میکنن و همه هواسشون به ماست ک کی میریم بیرون کی میاییم خدانکنه من تنهایی برم بیرون پدرشوهرم بفهمه یه داستانی داریم

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
تو یه ساختمونیم خیلی دخالت میکنن و همه هواسشون به ماست ک کی میریم بیرون کی میاییم خدانکنه من تنهایی ...

چرا باید دخالت کنن مشکل از شماست یا شوهرتون این وسط یکی رو داده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلشون مخاد همش براش کارکنی تیک فحش میدن یا خواهر شوهر چن ماه باشوهرجونش میاد خونه فقط فکرخوردن حامله باشی منتظرن بری براشون کارکنی منم ریدم روشون باهاشون قهرم صدسال سیاه نمیخام ببینمشون

بیزارم ازت زندگی..... 
من چندوقت یبار میرم چند روز میمونم نمیتونم تحمل کنم دیگه چه برسه برم. زندگی کنم باهاشون

ازشون چقد دور هستین من یه جا خوندم اگه رفتین خونتون دور بود حداقل دو روز بمونین یعنی بد رفتارن 

من چندوقت یبار میرم چند روز میمونم نمیتونم تحمل کنم دیگه چه برسه برم. زندگی کنم باهاشون

فکراینه فقط کار کنی کار کار کار خواهرشوها بااون هیکل فیل شون روی مبلن ماک استخونیم باید کارکنیم 

بیزارم ازت زندگی..... 
فکراینه فقط کار کنی کار کار کار خواهرشوها بااون هیکل فیل شون روی مبلن ماک استخونیم باید کارکنیم  ...

ولی وقتی خونه پدرشوهرتی اول وظیفه  دخترای خونه هست کار کنن اگه نبود عروس 

ازشون چقد دور هستین من یه جا خوندم اگه رفتین خونتون دور بود حداقل دو روز بمونین یعنی بد رفتارن 

نه مهربونن اتفاقا. ولی یه سری کارا میکنن ک رو مخمه. یا خیلی تو مساله بچم دخالت میکنن نظر میدن بدم میاد 

خوب کردی فامیل هستن یا غریبه 

غریبه الان هم قهریم خونه ام گوه میباره مریضم حامله ام خواهرهاش گفته چرا نمیاد کارها نمیکنه کمک کنه شوهرم فحش داد بهش😁

بیزارم ازت زندگی..... 
ولی وقتی خونه پدرشوهرتی اول وظیفه  دخترای خونه هست کار کنن اگه نبود عروس

ن بالا میشینم بازم میان توی حیاط اتاق مواد میکشن خونه شون خونه شیک ورداشتن ببینی فقط مفت میخورن هیکلشونو ببینی من یه پاشون میشم

بیزارم ازت زندگی.....