عزیزم فکرمیکنم بیان مناسبی نداشتن... ماکه نمیدونیم شرایطشون اون لحظخ تو دنیای واقعی چطور بوده ..من خودم قضاوتش نمیکنم
امااینکه گاهی تو بیان اشتباهاتی صورت میگیره رو دیدم منم در شهری هستم که اهل سنت زیاد هست هروقت باهاشون صحبتمیکنم بهم میگن شما بجای خدا امام هاتون را میپرستید... میگید یاامام رضا بهم بچه بده
ولی درواقع اصلش توسله و داره امام رضارو وسیله قرار میده اما توی بیان اشتباهه اعمال هم به نیته خدا دلشو نگاهمبکنه...نه زبونشو ولی خوب توی بیان اشتباه برداشت میشه این خانمم فکرنمیکنم منظوری داشته باشه ولی با بیانش جداسازی کرده
من میدونم که شما خیلی از شیعه نماهارو دیدید که ازتون متنفر هستند ولی بدونید که تمام شیعیان واقعی شمارو دوست دارند همانطور که بعضی اهل سنت ها با فرقه های مختلف از ماشیعیان متنفرن و ولی شما یک اهل سنت واقعی هستی و به چه زیبایی داری صحبت میکنی باما!
البته حق دارید اینطوری فکرکنید چون بعضی شیعه نماها های تند رو که ماخودمونم قبولشون نداریم با رفتار داغونشون اینو به شما و جهان فهموندن خواهش میکنم فکرنکن اون شیعه نماها شیعه ی واقعی هستند.... شیعه و سنی واقعی همینه احترام به هم دیگه و اصل دین!