2777
2789
عنوان

رقیه شرعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6296 بازدید | 61 پست
عریزم من فکرمیکنم اونها درمورد مااشتباه فکرمبکنن من باچندنفر که صحبت کردم اونا فکرمیکنن ما خدارو ول ...

آره البته من یه دوست سنی دارم به این چیزا کار نداره و حضرت علی هم میگه یه آدم خوب بوده و روز پدر میدونن ولی این بنده خدا خب به قول مادرم مبلغ دین خودشه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

آره البته من یه دوست سنی دارم به این چیزا کار نداره و حضرت علی هم میگه یه آدم خوب بوده و روز پدر مید ...

اره گلم خیلیاشون باشعورن 

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من کاری به چهارچوب ایشون نداشتم ولی از نظر ایشون من مشهد یا کربلا رفتم گناه کردم و نباید از مرده کمک ...

متوجه ی عرایض بنده نشدید

شما به این فرد مراجعه کردی پس خواه ناخواه با چهارچوب اندیشه و سمت گیری افکاری ایشان هم مواجه میشی!من به هر آنچه شنیدید و گفته شده کاری ندارم

روی صحبتم اینه که ماحصل باور هاو اصول مذهبی و فقهی بوده هر آنچه عنوان شده ...امیدوارم که به هر آنکس که توسل میکنید فردای محشر شما رو شفاعت کنه❤

آن خط سوم منم...
متوجه ی عرایض بنده نشدید شما به این فرد مراجعه کردی پس خواه ناخواه با چهارچوب اندیشه و سمت گیری افک ...

عزیزم امام صادق فرمودند به کوری چشم هرچه کافر هست خودشون شیعیانشونو شفاعت مبکنند

*از حرفم سو برداشت نشه منظور از کافر خدای نکرده اهل سنت عزیز نیست منظور بی خداها هستند*

چون این حرف رو امام صادق به یک ملحد زدند اسم کافر آوردم

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
متوجه ی عرایض بنده نشدید شما به این فرد مراجعه کردی پس خواه ناخواه با چهارچوب اندیشه و سمت گیری افک ...

عزیزم ما ائمه رو صدا میزنیم یعنی اینکه به واسطه اینکه آدمهای خوب و با تقوایی بودن و در نزد خدا آبرو دارن.خدا به واسطه این آدم های خوب نظر لطفی هم به بکند.خود ائمه همه چون اطاعت محض از درگاه خدا داشتن به این مقام رسیدن.والبته خدا حق شفاعت هم بهشون داده.ان شاالله که در محشر هم شافی ما باشن

عزیزم ما ائمه رو صدا میزنیم یعنی اینکه به واسطه اینکه آدمهای خوب و با تقوایی بودن و در نزد خدا آبرو ...

عزیزم قطعا شافی شیعیان واقعی هستند البته شیعه ی واقعی و ته شیعه نماها اینم روایتش

از امام صادق(ع) پرسیدند: اگر شیعه‌ای از شما گنه‌کار باشد موقع عذاب و سوزاندن آن مؤمن در آن دنیا باعث خوشحالی دشمنان شما می‌شود و آبروی شما می‌رود. امام صادق(ع) فرمود: «ما در همین دنیا به شیعیان کمک می‌کنیم که توبه کنند». گفتند: اگر گناهش زیاد بود چه؟ امام صادق(ع) فرمود: «موقع جان دادن عزرائیل بر او سخت می‌گیرد تا گناهانش پاک شود». گفتند: اگر گناهانش خیلی بیشتر از اینها باشد چه می‌شود؟ فرمود: «آنقدر در برزخ نگاه داشته می‌شود تا بخشیده شود». گفتند: یا بن رسول الله! اگر باز هم گناهانش بیشتر از این حرف‌ها بود آن وقت چه می‌شود؟ راوی می‌گوید: در این لحظه دیدم امام صادق(ع) عصبانی شدند و دو زانو نشستند و فرمودند: «به کوری چشم کافران خودم شفاعتش میکنم ودستش را می‌گیریم و وارد بهشت می‌کنم

عزیزم ما ائمه رو صدا میزنیم یعنی اینکه به واسطه اینکه آدمهای خوب و با تقوایی بودن و در نزد خدا آبرو ...

عزیزم الان کجای صحبت من فرمایش شما رو نقض کرد یا حتی مرتبط بود؟؟

آن خط سوم منم...
عزیزم الان کجای صحبت من فرمایش شما رو نقض کرد یا حتی مرتبط بود؟؟

(!پس چیز قابل انکاری نیست ،نمیشه اصول رو نادیده گرفت)عزیزم اصول شما با اصول ما فرق میکنه ما اصول خودمونو هرگز نادیده نمیگیریم.ما به جز توحید و عدل ونبوت و معاد،امامت رو هم داریم و خیلی هم هر پنج تاشو قبول داریم

( !پس چیز قابل انکاری نیست ،نمیشه اصول رو نادیده گرفت)عزیزم اصول شما با اصول ما فرق میکنه ما اصول خو ...

ما؟؟

شما؟؟فکر کنم کم لطفی شما حجت رو تموم کرد عزیزم

آن خط سوم منم...
ما؟؟ شما؟؟فکر کنم کم لطفی شما حجت رو تموم کرد عزیزم

سلام عزیزم چ خوشحالم که باهاتون اشنا شدم ولی  فکرنمیکنم دوستمون منظور بدی داشته باشند درسته که بحث وحدت هست ولی در بحث عقاید تفاوت هایی هست این ب این معنا نیست که ما ضد یامخالف همیم

سلام عزیزم چ خوشحالم که باهاتون اشنا شدم ولی  فکرنمیکنم دوستمون منظور بدی داشته باشند درسته که ...

منم خوشحالم به آشناییتون

اما از نظر شما الزاما برای کسی که به ادیان ،مذاهب و حتی مسلک و آیین های دیگه آگاهی داره و دانش لازم رو کسب کرده و صرفا بازگو کننده ست 

این بار کلامی و جداسازی تعبیری جز به ناخودآگاه تحمیل و تزریق شده داره؟؟

من فقط چیزی که مطلع بودم رو عنوان کردم و حتی کلامم با اون جمله تموم کردم که دچار به سو تفاهم نشید 

اما ایشون جمله ش تماما و به غایت کینه توزانه ست...بهر حال امیدوارم کمی قبل از هر کلام تلخی که جاری میکنیم تامل کنیم.

آن خط سوم منم...
منم خوشحالم به آشناییتون اما از نظر شما الزاما برای کسی که به ادیان ،مذاهب و حتی مسلک و آیین های دی ...

عزیزم فکرمیکنم بیان مناسبی نداشتن... ماکه نمیدونیم شرایطشون اون لحظخ تو دنیای واقعی چطور بوده ..من خودم قضاوتش نمیکنم 

اما‌اینکه گاهی تو بیان اشتباهاتی صورت میگیره رو دیدم منم در شهری هستم که اهل سنت زیاد هست هروقت باهاشون صحبت‌میکنم بهم میگن شما بجای خدا امام هاتون را میپرستید... میگید یاامام رضا بهم بچه بده 

ولی درواقع اصلش توسله و داره امام رضارو وسیله قرار میده اما توی بیان اشتباهه اعمال هم به نیته خدا دلشو نگاه‌مبکنه...نه زبونشو ولی خوب توی بیان اشتباه برداشت میشه این خانمم فکرنمیکنم منظوری داشته باشه ولی با بیانش جداسازی کرده 

من میدونم که شما خیلی از شیعه نماهارو دیدید که ازتون متنفر هستند ولی بدونید که تمام شیعیان واقعی  شمارو دوست دارند همانطور که بعضی اهل سنت ها با فرقه های مختلف از ماشیعیان متنفرن و ولی شما یک اهل سنت واقعی هستی و به چه زیبایی داری صحبت میکنی باما! 

البته حق دارید اینطوری فکرکنید چون بعضی شیعه نماها های تند رو که ماخودمونم قبولشون نداریم با رفتار داغونشون اینو به شما و جهان فهموندن خواهش میکنم فکرنکن اون شیعه نماها شیعه ی واقعی هستند.... شیعه و سنی واقعی همینه احترام به هم دیگه و اصل دین!

عزیزم فکرمیکنم بیان مناسبی نداشتن... ماکه نمیدونیم شرایطشون اون لحظخ تو دنیای واقعی چطور بوده ..من خ ...

متوجه فرمایش شما هستم..پدر و مادر من ۴۷ سال با دو مذهب مختلف بدور از هر بی احترامی و تعصب و بلاهتی کنار همند و به ما هم جز حریت چیزی یاد ندادند...وقتی آدمی دستاویزی جز واژه و کلمه نداره باید خیلی مراقب باشه که کجا خطاب به کی چی میگه...

آن خط سوم منم...
ما؟؟ شما؟؟فکر کنم کم لطفی شما حجت رو تموم کرد عزیزم

من اصلا منظور بدی نداشتم.فقط منظورم این بود که اصول دینمون کمی با هم متفاوته.که واقعا هم تفاوت هایی با هم داریم.شما جور دیگری بلدید این قضیه رو بگید؟

در ضمن من هم در شهری زندگی میکنم که شیعه و سنی با هم دارن زندگی میکنن.یکی از دوستان خودم که با هم رابطه خانودگی هم داریم اهل سنت هستن.من اصلا به فکر آزردن و توهین و دلخوری نبودم.به هر حال با اینکه توهینی نکردم اما ببخشید اگر آزرده خاطر شدید

متوجه فرمایش شما هستم..پدر و مادر من ۴۷ سال با دو مذهب مختلف بدور از هر بی احترامی و تعصب و بلاهتی ک ...

عزیزم کاملا مشخصه خانواده ی بزرگواری داشتی که چنین خانومی رو تربیت کردند خداحفظتون کنه🥰