گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3505 عنوان جایزه💃 425 بازدید | 50 پست @خزان_نارنجی جان زحمت کشیدن برای نفر اولی که تو گروه لاغری توی فصل پاییز لاغر شد جایزه خریدن بزن کف قشنگه رو💃💃💃👏👏👏 دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙 1401/10/08 | 15:36 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3505 @maya77 @فرفرری @gol_maryan @آوا1122 @ایسان234 دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3505 @dokhte_zemeston @تالیناه @هیامین @مادرترنم دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3505 @اسمره @sanaz97 @عجب_دنیایی دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3505 چی خریدن ماگ دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3505 @رهاعشق @آبی_آسمونی_من دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3505 @آبی__آسمونی دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 45567 ماگ وااای دست خزان درد نکنهچرا زحمت کشیدهدوستمون راضی نبوده😄😄 مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3505 وااای دست خزان درد نکنه چرا زحمت کشیده دوستمون راضی نبوده😄😄 😂😂😂 دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
mamanepesari عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 1 دستشون درد نکنه به امید مانکن و باربی شدن خود خزان جان😁 عضو گروه بنفش💜وزن شروع ۶۷ وزن فعلی ۶۶۵۰۰ وزن هدف ۵۷.من به آرزوهایم قول رسیدن دادم🥰
maya77 عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 11106 اواااا برنده همشهریتونه ؟ 😁 هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤