2777
2789
عنوان

مگه میشه؟

115 بازدید | 28 پست

بچه ها شوهرم میگه خواهرشوهرم یارانش جدا نشده  یارانه بچشم به حساب پدرشوهرم میرزن.سر ماه پدرشوهرم یارانه هردوتاشونو میده بشون.نیگم حالا گیریم دخترش یارانش جدا نشده.ولی مگه میشه نوه رو هم برا پدربزرگ مادری بریزن.اونم وقتی پدرش زنده هست و دارن باهم زندگی میکنن.البته شوهر خواهرشوهرم وصعش خوبه یارانه نمیگیره.

من میگم پدرشوهرم الکی میگه هرماه به دخترش پول میده به اسم یارانه.تازه خودشم که نمیده چون حقوقی نداره.شوهرا ما کارتشو پر میکنن .اونم برا پز به دخترش میده یعنی به داماد بگه هواشونو دارم کم نیاره.اما از جیب ما .

خلاصه میخوام ببینم مگه میشه نوه دختری رو یارانشو بریزن به حساب پدربزرگ

خدایا مددی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا خیلی زور داره.حالا اگه دختر خوبی بود میگفتیم عیب نداره.فقط از برادرا میکنه.موقع تلافی و جواب پس دادن میگه شوهرم نکرد.شوهرم نگفت.بدش میاد و ....میندازه سر اون.وقتی هم شوهرش هست یه طور جلوش عزت احترام میکنن انگار باج بدن بهش.هیلی زور داره.

خدایا مددی...
چی بگم بشون که بفهمن خر نیستیم.اخه خیلی زور داره

بگو مگه ازدواجش قانونی ثبت نشده که هنوز میریزن واس باباش اخه بعد ازدواج سرپرست شوهره مثل من تازه مگه دامادتون مرده که یارانه نوتونو میریزن به حسابتون که تازه اون موقعم میریزن به حساب مامانش نه بابای مامانش 

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
نه عزیزم فرضا هم شوهرش یارانه نگیره خواهرشوهرت میشه سرپرست خانوار بچشم میشه زیر مجموعه و یارانه میاد ...

پس چرا میگن به حساب بابامون میره.متم میگم شوهرم میگه نه.به حساب بابام میریزن.اونم چطور شد که گفتن.یه روز باباش پول داد بهش.گفت اینم ماله اول ماهت.من شنیدم.گفتمش بابات خوب به دختراش میرسه .فقط از پشرا انتظار داره.گقت نه یارانمونه و بعدم که به شوهرم گفتم گفت یارانشونه و این داستان مسخره رو سرهم کردن.

خدایا مددی...
چی بگم بشون که بفهمن خر نیستیم.اخه خیلی زور داره

یا بگو من اگه یه روزی دخترمو شوهر بدم حتما بهش کمک مالی میکنم به بقیم میگم دارم یارانشو میدم اخه میاد به حساب من😅😅

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
چرا باید خودتو باهاشون درگیر کنی؟ 

وقتی ما و برادرشوهرام  کارت پدرشوهرمو پر میکنیم .زور داره برا داماد  و بچه دخترش خرجای انچنانی کنه  پز بده.بعد به بچه ما عروسا که برسه بگه پدرم نداره.توقع نداشته باشید

خدایا مددی...
یا بگو من اگه یه روزی دخترمو شوهر بدم حتما بهش کمک مالی میکنم به بقیم میگم دارم یارانشو میدم اخه میا ...

اره این خوبه.والا یه نخود سیاهم به ما ندادن.فقط میکشن ازمون.برا دختراش پز بده

خدایا مددی...
وقتی ما و برادرشوهرام  کارت پدرشوهرمو پر میکنیم .زور داره برا داماد  و بچه دخترش خرجای انچ ...

خب عزیزجان انتظار بیخود داری ک پشت خانواده اش رو خالی کنه

بقول یه بنده خدایی ما هم بودیم پشت خانواده مونو میگرفتیم چه برسه به جنس مذکر

یه خانم اینجاتایپک زدشوهرم یارانشوجدانکرده پیش مادرشه ویارانه پسرم میادروحساب مادرشوهرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب عزیزجان انتظار بیخود داری ک پشت خانواده اش رو خالی کنه بقول یه بنده خدایی ما هم بودیم پشت خانواد ...

گلن.ویتی بچه من دلش خونه برا یه اسباب بازی شوهرم میگه ندارم.اما برا کارت باباش باید پر کنه که تولد بچه خواهرش تزدیکه نبادا باباش کم بیاره.زور نیست.وقتی کادو زایمان به زنش نمیده .اما برا خواهرش بره  النگو بخره زور نیست.بعد بگه براتو بعدا میخرم الان جلو دامادمون زشته.مگه داماد چه خریه.که زن و بچشونو بزارن کنار.چرا عروسا رو اونطور احترام نکنن.

خدایا مددی...
یه خانم اینجاتایپک زدشوهرم یارانشوجدانکرده پیش مادرشه ویارانه پسرم میادروحساب مادرشوهرم

خودشم جدا نکنه دولت اینکارو انجام میده چون تمام اطلاعات رو سایت هست دیگه

اینی ک شما میگی محاله