2777
2789
عنوان

اونایی که خیلی درس خونن ، کمک!

230 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ...مدتیه قصد دارم برای ارشد بخونم اما چون از درس و دانشگاه فاصله گرفتم حس درس خوندنم نمیاد  یا کتاب رو باز میکنم مطالبش رو میخونم اما چون کند خونم کلافه میشم ، جوری کتابو میخونم که هم بفهمم هم حفظ بشم واسه همین شاید واسه ۵ صفحه حدود ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت وقت بزارم ( تمرکز نداشتن و حواس پرتی وسطش هم بماند ) . فرداش هم میام دوباره اون مطالبو میخونم انتظار دارم با وقتی که گذاشتم همشو یادم بیاد ولی میبینم بعضی مطالبش انگار پریده بود از ذهنم.... مدلم یجوری بیشتر برای نمره درس میخوندم همین باعث شد اکثرا سعی میکنم مطالب رو حفظ کنم ، واسه همینم زود میپرن .

شمایی که خیلی اهل کتابی و درس خونی...چیجوری واسه خودت انگیزه ایجاد میکنی ? چجوری مطالب رو میخونی و به ذهن می‌سپاری که از یادت نره ? یا چجوری خودت رو برای آزمون آماده میکنی ? 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم ، کارشناسی علوم قضایی خوندم،  میخوام واسه ارشد حقوق خصوصی بخونم .

خیلی خوبه عزیزم ، فکر میکنم بیشتر رشتت مفهومی و‌ حفظی باشه ، شاغل هستی؟ تجربه کار داشتی ؟ اینارو میگم چون خیلی تو انگیزت تاثیر داره ، من خودم وقتی رفتم سرکار تصمیم گرفتم برای ارشد بخونم ، چون علاقم به رشتم ده برابر شد و با همه سختی‌ها دارم درس میخونم 

شیوه ی خوندن و یادگیری هرکسی متفاوته

بعضیا با فیلم و تصویر یاد میگیرن 

بعضیا خودشون باید بخونن تا یاد بگیرن 

بعضیا حتما یکی باید بهشون توضیح بده 

ولی واسه تثبیت مطالب خونده شده کاری که باید بکنی مرور و جمع بندی هست تا روز قبل از ازمونت...من نکته برداری میکنم از هر پاراگراف دوتا خط مینویسم موقع ی مرور فقط همون دو خط رو میخونم که خلاصه ی پاراگراف میشه ... 

چون مدتیه از کتاب دور شدی و نخوندی طول میکشه تا به اون تمرکز و تسلطی که موقع خوندن داشتی، برگردی 

امیدوارم موفق بشی . اینو بدون که هرکسی تلاش کنه موفق میشه ... پس خودتو نباز 

لایکم نکنین🦦
خیلی خوبه عزیزم ، فکر میکنم بیشتر رشتت مفهومی و‌ حفظی باشه ، شاغل هستی؟ تجربه کار داشتی ؟ اینارو میگ ...

نه شاغل نیستم ، تجربه ی کار هم ندارم . سنم ۲۲ ، واسه همین فعلا نمیتونم آزمون وکالت شرکت کنم ، گفتم تو این دوسال لااقل ارشدم رو میگیرم   ان شا الله اگر موفق بشم و ارشد قبول بشم . 

نه شاغل نیستم ، تجربه ی کار هم ندارم . سنم ۲۲ ، واسه همین فعلا نمیتونم آزمون وکالت شرکت کنم ، گفتم ت ...

هم سنیم عزیزم ، مطمئنم شما خیلی هدفمند هستی ، و اینو بدون اوایل هر کاری خیلی سخته مثل صبح زود بیدار شدن... درس خوندن هم اولش سخته ، باشگاه که میری تا بدنت ورزیده شه بدن درد میگیری ، همش هدفتو بذار جلوی روت و نا امید نشو ادامه بده و نکته بعدی اینکه اصلا وسواس گونه درس نخون هی فکر نکن صفحه قبل رو یاد نگرفتی دوباره برگردی ، مطمئن و با دقت درس بخونم مطمئنم موفق میشی❤️