2777
2789
عنوان

شامپو سبغ

9623 بازدید | 14 پست

بچه ها تا خالا از این شامپو استفاده کردین؟؟من ب توصیه چنتا از دوستام گرفتم تا الان سه بار زدم بعد هر بار استفاده موهام زود ب زود چرب میشه و خارش سر گرفتم طبیعیه؟؟؟بعضیا میگن نتیجه دیدیم بعضیا هم میگن الکیه یکی هو گفته موهام رو‌سفید کرده بعد استفاده از این شامپو 🙄

من یه دوره استفاده کردم. من تغییری ندیدم نه مثبت نه منفی

ولی دوستام میگفتن رو‌ رشد موهاشون تاثیر خوبی داشته

خارشم خوبه. چون پیاز مو رو داره تحریک میکنه میخاره

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه شامپوی طبیعیه خارش سر به دلیل اینه که پوست سر هنوز عادت به مواد شیمیایی داره بعد که عادت کنه فرد بهش خوب میشه 

روی بسته شامپو نوشته اول با یه شامپو مو رو بشورین بعد با شامپو صبغ 

استفاده کردم راضیم

من یه دوره استفاده کردم. من تغییری ندیدم نه مثبت نه منفی ولی دوستام میگفتن رو‌ رشد موهاشون تاثیر خو ...

چی بگم والا خدا کنه خوب باشه با تعریفای منفی ک شندیم میترسم استفاده کنم

یه شامپوی طبیعیه خارش سر به دلیل اینه که پوست سر هنوز عادت به مواد شیمیایی داره بعد که عادت کنه فرد ...

پس اینای ک میگن موهامونو سفید کرده ینی الکی میگن؟؟من شامپو شیمیای میزدم موهام دیرتر چرب میشد ولی این یکی زود ب زود

پس اینای ک میگن موهامونو سفید کرده ینی الکی میگن؟؟من شامپو شیمیای میزدم موهام دیرتر چرب میشد ولی این ...

شامپوی طبیعی چنین عوارضی نداره شیمیایی ها شاید 

طبیعی ها برخیاشون قدرت پاک کنندگی کمتری دارن چون خاصیتشون تقویت و رشد مو هس

یه شامپوی طبیعیه خارش سر به دلیل اینه که پوست سر هنوز عادت به مواد شیمیایی داره بعد که عادت کنه فرد ...

ریزش رو کم میکنه یا رویش مجدد هم داره؟ 

به کدامین گناه؟                   من بی پول تر از پیشم دارم بی پول ترم میشم🗿🚶‍♂️. 

خوب نیست زیاد خشک میکنه 

به هر حال این اوضاعی است که می بینید و تفسیر لازم ندارد. ماهم میسوزیم و میسازیم. قسمت مان این بوده یا نبوده دیگر اهمیت ندارد. سگ بریند روی قسمت و همه چیز.

2790
2778
2791
2779
2792