و تمرینای کتاب معجزه ی شکرگزاری رو بهت پیشنهاد میکنم❤🌷
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معجزه شکرگزاری چند بار تا حالا خواستم بخونم ولی نمیشه شما نتیجه گرفتی؟
من همه خوشبختی و ثروت و ارامشمو مدیون این تمرینات و کتابایی ک خوندم هستم
پونزده ساله مداومت دارم رو تمرینای این کتاب👌
محشره انجامشون بده ضرر نمیکنی
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
نمیدونم چرا این کتاب نمیتونم بخونم .آخرین بار هم دانلود کردم که دیدم اصلا باز نمیشه 😂 حتما میخونم ...
تل ندارم کلا تنها فضای مجازیم اینجاس😂خیلی سرم شلوغه
کتابو بخر
اونجوری بیشتر میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی فک کنم زیر سی چهل هزار تومنه گرون نیس
اره فکر کنم باید کتاب بخرم .پی دی اف انگار طلسم شده 😁 بازم ممنونم گلم امیدوارم همیشه شاد و پیروز ب ...
فداتشم همچنین خودت عزیز دلم