2777
2789
عنوان

دلم آرامش و دل خوش میخاد🦋

90 بازدید | 11 پست

دلم میخواد یه روزی بیاد که دیگه تو خونمون دعوا نباشه. 

زودتر تکلیفم روشن بشه که برم یا بمونم 

ای بلا تکلیفی خیلی بده

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

کتاب از دولت عشق

و تمرینای کتاب معجزه ی شکرگزاری رو بهت پیشنهاد میکنم❤🌷

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب از دولت عشق و تمرینای کتاب معجزه ی شکرگزاری رو بهت پیشنهاد میکنم❤🌷

ممنونم از پیشنهادت حتما میخرم💖

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
خیلی حس بدیه... امیدوارمم ب ارامش برسی گلم  واسه دعا کن منم روحم اروم شه

خیلی خیلی بده 

ایشالا خدا حال دلتون رو خوب کنه✨

کتاب از دولت عشق و تمرینای کتاب معجزه ی شکرگزاری رو بهت پیشنهاد میکنم❤🌷

معجزه شکرگزاری چند بار تا حالا خواستم بخونم ولی نمیشه 

شما نتیجه گرفتی؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
معجزه شکرگزاری چند بار تا حالا خواستم بخونم ولی نمیشه  شما نتیجه گرفتی؟

من همه خوشبختی و ثروت و ارامشمو مدیون این تمرینات و کتابایی ک خوندم هستم

پونزده ساله مداومت دارم رو تمرینای این کتاب👌

محشره انجامشون بده ضرر نمیکنی

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من همه خوشبختی و ثروت و ارامشمو مدیون این تمرینات و کتابایی ک خوندم هستم پونزده ساله مداومت دارم رو ...

نمیدونم چرا این کتاب نمیتونم بخونم .آخرین بار هم دانلود کردم که دیدم اصلا باز نمیشه 😂

حتما میخونم عزیزم مرسی از راهنماییت 😘♥️🥰

اگه تل داری منم کانال قانون جذب معرفی کنم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
نمیدونم چرا این کتاب نمیتونم بخونم .آخرین بار هم دانلود کردم که دیدم اصلا باز نمیشه 😂 حتما میخونم ...

تل ندارم کلا تنها فضای مجازیم اینجاس😂خیلی سرم شلوغه

کتابو بخر 

اونجوری بیشتر میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی فک کنم زیر سی چهل هزار تومنه گرون نیس

تل ندارم کلا تنها فضای مجازیم اینجاس😂خیلی سرم شلوغه کتابو بخر  اونجوری بیشتر میتونی باهاش ...

اره فکر کنم باید کتاب بخرم .پی دی اف انگار طلسم شده 😁

بازم ممنونم گلم امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشی 🌹

اره فکر کنم باید کتاب بخرم .پی دی اف انگار طلسم شده 😁 بازم ممنونم گلم امیدوارم همیشه شاد و پیروز ب ...

فداتشم همچنین خودت عزیز دلم

فداتشم همچنین خودت عزیز دلم

قربونت مرسی عزیز دلم💚