2777
2789

چند سال پیش دیده بودم ی کمیشو ولی اسمشو نمیدونم (قدیمیه یکم )

داستانش درباره ی گروه دوستاس شاید دبیرستانی شاید دانشجو دقیق یادم نی اینا رفته بودن ت جنگل ک ی کتابی ک نباید و باز میکنن و موجودای شیطونی آزاد میشن اینا ی مدت رو بورس بودن خیلی از این فیلما ساخته می‌شد شبیه کلبه وحشته یا همون دد بادی ک دیدم ولی اون نی خوب

حالا اینا میرن ت جنگل قایم باشک بازی کنن ی دونه شون رو بچه جنا کار بد میکنه گلاب ب روتون 

دنبال اسم فیلمم ولی نتونستم پیدا کنمش

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریال من سایه ای هستم که رهایت نمیکند

ن هندی نبود

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
که حیوانات ترسناک عروسکی آزاد میشن

چ ن اون موقع سنم کمتر بود اونم ساعتای۲ شب گذاشته بود تا آخر ندیدم ولی فک نکنم چون ت ی سکانس یکیشون ت راهرو مدرسه میبینه ی توپ بسکتبال خود ب خود میخوره زمین و اون بر اون بر میره بعد این کتاب و خونده بود از راهنمای اون میاد خم میشه برعکس ک نگا میکنه ی پسر بچه رو میبینه داره با توپ بازی میکنه 

ن عزیزم از این فانتزی های بچگونه نبود

یه خورده بیشتر توضیح بده من زیاد فیلم ترسناک دیدم شاید یادم اومد

تا جایی ک من برداشت کردم ی گروه دوست بودن رفتن ت جنگل ت ی کلبه 

ت ی سکانس همشون دور کتاب جمع شده بودن و داشتن میخوندنش 

ت ی سکانس رفتن ت جنگل و قائم باشک بازی کردن فک کنم همونجا ی بلایی سر بعضیاش اومد من شک دارم چون دقیق یادم نیس و اون برای نه سال پیشه 

ت همونجا یکی از پسرا ک قائم شده بود لای درخت گلاب ب روت عزیزم نوشتم اونجا ک چی شد بعد زیر درخت ی جن مونث فک کنم با بچش بود ک اون صحنه رو سبز رنگ نشون داد ک اونا حالت انزجار بهشون دس داد و عصبانی شدن 

یکم بالاتر هم گفتم ی سکانس و ک طرف ت راهرو مدرسه بود شب هم بود یهو میبینه هرچقد داره راه نیره پشت سرش صدا میاد برمیگرده توپ بسکت میبینه بالا پایین میخوره و چراغ ها هم خاموش روشن میشن طرف خم میشه برعکس میبینه ی روح پسربچه توپ دستشه و داره بازی میکنه

بعد ی دختره بود تقش اصلی ک کتاب دستش بود اون انگا بیشتر ا بقیه حالیش بود 

همینقد یادمه عزیزم 

برام جقدر آشناست ولی اسمش یادم نمیاد

خیلی جالب بود فیلمش مطمئناً معروف هم بوده 

اگ اسمش و فهمیدی بهم حتما بگو عزیزم🥺🤍