2777
2789
عنوان

حال خوب....🍃

80 بازدید | 3 پست

خاطرم هست که در مقاله‌ای دیگر هم درباره این گونه خاص از ذرت صحبت کرده‌ایم. این گیاه که بومی قاره آمریکاست ظاهرا بدون هیچ نوع تغییر ژنتیکی یا تلاشی، دانه‌های رنگارنگ و زیبایی دارد. این ذرت، “ذرت نگین شیشه‌ای” نام دارد و نظر بسیاری در سراسر دنیا را به خود جلب کرده است.

این عکس زیبا و چشم‌نواز از مرز بین دو زمین کشاورزی گرفته شده است. در زمین سمت چپ گندم کاشت شده و زمین سمت راستی به کشت گیاهِ خوشرنگِ لوِندِر یا اسطوخودوس اختصاص یافته است.

البته این تیتر کاملا با واقعیت تطابق ندارد و این جاده، یک خیابان معمولی است. پدیده‌ی آب و هوایی خاصی باعث تغییر شکل و ظاهر آسمان و ابرها شده و به این ترتیب آسمانِ ابری با ظاهر دریا در روزهای بارانی مو نمی‌زند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنای زیبا و از نظر مکان قرار گرفتن عجیبی که در عکس می‌بینید درحقیقت یک صومعه است. صومعه سامِلا در شهر ترابازون در ناحیه نزدیک به دریای سیاه در کشور ترکیه واقع شده است.