2777
2789

برا بچه من ندادم ولی فک میکنم شوهرت نده از بابام بشه بگیری و روند شم ۶تا۴ماه طول میکشه بنظرم البته اگ هی اعتراض اینا نزنه

حداقل یک لایک بکنین بفهمم زنده این پست که نمیزارین  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا بچه من ندادم ولی فک میکنم شوهرت نده از بابام بشه بگیری و روند شم ۶تا۴ماه طول میکشه بنظرم البته ا ...

عزیزم حکم صاد شده الان میخوام بدونم بره اجرایه احکام چقدر طول میکشه بدع؟؟؟یعنی زمان اجرای احکام چقدره؟؟

عزیزم حکم صاد شده الان میخوام بدونم بره اجرایه احکام چقدر طول میکشه بدع؟؟؟یعنی زمان اجرای احکام چقدر ...

از وقتی ک بره اجرا احکام ینی خودت باید پاشی بری ها واینستی برات ابلاغیه بیاد ها حدودا ی هفته تا ی ماه مهلت داره پرداخت کنه وگرنه حکم جلب

عزیزم حکم صاد شده الان میخوام بدونم بره اجرایه احکام چقدر طول میکشه بدع؟؟؟یعنی زمان اجرای احکام چقدر ...

اگه رفت اجرای احکام اول باید بری خدمات قضایی لایحه بفرستی و تقاضای استعلام اموال کنی اگر چیزی داشت توقیف کنی اگه نداشت یک ماه صبر کنی بعد یک ماه می تونی حکم جلب بگیری ولی اینو بدون که نیروی انتطامی دنبال کسی نمی گرده ک خودت باید بری دنبالش و چندماه که نفقه نده می تونه بره اعسار بزنه و اقساط پرداخت کنه

از وقتی ک بره اجرا احکام ینی خودت باید پاشی بری ها واینستی برات ابلاغیه بیاد ها حدودا ی هفته تا ی ما ...

اتفاقا ابلاغیه نمیاد هر وقت پردنده بره اجرای احکام باید لایحه بزاری و استعلام و توقیف اموال درخواست کنی

اتفاقا ابلاغیه نمیاد هر وقت پردنده بره اجرای احکام باید لایحه بزاری و استعلام و توقیف اموال درخواست ...

خب منم همین گفتم دیگه ابلاغیه نمیاد

اگه رفت اجرای احکام اول باید بری خدمات قضایی لایحه بفرستی و تقاضای استعلام اموال کنی اگر چیزی داشت ت ...

عزیزم هنوز تازه میخواد بره اجرایی احکام میخواستم بدونم اجرای احکام چند روز بهش مهلت میده واسه پرداخت نفقه؟؟؟

از وقتی ک بره اجرا احکام ینی خودت باید پاشی بری ها واینستی برات ابلاغیه بیاد ها حدودا ی هفته تا ی ما ...

عزیزم اگه پرداخت نکنه بعدش ۱ ماه فرصت میدن درسته؟؟ولی منظورم من همون سری اولی هست که میره اجرای احکام اونجا چقدر بهش زمان میده که سری اول پرداخت کنه

2790
2778
2791
2779
2792