2789
عنوان

خیانت تلفنی

4502 بازدید | 78 پست

سلام خانوما همسرم دو ساله با یه خانومی که شوهر و بچه داره دوستن حرفاشون در مورد رابطه و اینا نیست فاز عاشقی دارن تمام این دوسال پیامک هاشونو یواشکی دیدم و خورد شدم 

به زنه پیام دادم که از زندگیم بره ولی اون پیاممو فرستاد به شوهرم  و شوهرم با من دعوا کرد که حق نداشتم بهش پیام بدم و اصلا پشیمون نیست و میگه دوستیشو بهم نمیزنه به نظرتون چیکار کنم درمونده شدم😔 

به شوهر خانومه بگو زنتو بیا جمع  کن

نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر خودت چیه؟

اینقدر تحقیر شده ای ک بمونی واقعا؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یا برو یا بمون 

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 

فقط الهی برات بمیرم😔من جات بودم هرجوری شده حتی پای جونمم وسط بود البته اگه بدونم شوهر زنه غیرتیه،به شوهر زنه میگفتم اینو باید بفهمی غیرتی هس یانه

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you

مدیونی اگ همینجوری ساکت بمونی هر جور شده برو شوهر زنه رو پیدا کن اون خودش ماجرا رو حل می‌کنه 

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /