2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم دیگه همه ی اوناییکه با روشهای کمک باروری باردار میشن فولی خوب دارن و آمپول ازادسازی زدن  ...

من امروز از موعدم هفت روز گذشته سونو دادم فولی خوب دارم نمیدونم الان آزادسازی بزنم یا نه آخه وسط سیکل میزنن

و من یک زنم یک مادر یک عاشق🧡
باردار نیسم ولی فولیکول خوب دارم سایز19میخوام بدونم کسی بوده تو این موقع آمپول آزادسازی بزنه جواب بگ ...

بله سایز ۱۹ عالیه برای بارداری پزشکتون گفته کی امپول بزنید و کی نزدیکی داشته باشین؟

باردار نیسم ولی فولیکول خوب دارم سایز19میخوام بدونم کسی بوده تو این موقع آمپول آزادسازی بزنه جواب بگ ...

عزیزم من خودم ای یوای کردم فولی خوب داشتم با امپول هم ازاد شد واینکه الان باردارم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
بله سایز ۱۹ عالیه برای بارداری پزشکتون گفته کی امپول بزنید و کی نزدیکی داشته باشین؟

پزشکم گفت توکل بخدا میخوای بزنی بزن بعد ی روز درمیون اقدام کن الان اومدم وقت بگیرم برا دکتر دیگ پنجشنبه اس نیست نمیدونم چون از موعدم گذشته شک دارم

و من یک زنم یک مادر یک عاشق🧡
من امروز از موعدم هفت روز گذشته سونو دادم فولی خوب دارم نمیدونم الان آزادسازی بزنم یا نه آخه وسط سیک ...

باید ازدکترت بپرسی هفت روز گذشته پریود نشدی یعنی؟

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من