2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 26هفته رفتم سونو لک قهوه ای امد ازم گفتن سرویکس کوتاه شده 29هفته پساری گذاشتم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

غزیزم من نوشتم برات من گذاشتم دکترم گف تا یکی دوروز ترشح قهوه ای یا لک یا ترشح صورتی عادیع بخاطر گذاشتن پساریه و قطع میشه نگران نباش ک برا خودم لک اومد همون شب و خوب شد فرداش

🥰🤱🏻
غزیزم من نوشتم برات من گذاشتم دکترم گف تا یکی دوروز ترشح قهوه ای یا لک یا ترشح صورتی عادیع بخاطر گذا ...

اخه دکتر تا شنبه هم نیست.میترسم.دیشب رفتم بیمارستان گفتن .طبیعیه.شما از پساری راضی بودی؟

یه تیکه پلاستیک جنس سیلیکونی میره دور دهانه رحم عین کش مو میبنده دهانه رحمو رحمو هم بالا میبره تا بچ ...

منظورت سرکلاژ مث اونه تقریبا 

من چنتا از دوستام تاخالا انجام دادن اگ نمیدادن بچه شون سقط میشد 

انشالله برای شماهم ب سلامتی باشه

اخه دکتر تا شنبه هم نیست.میترسم.دیشب رفتم بیمارستان گفتن .طبیعیه.شما از پساری راضی بودی؟

بله عزیزم راضی بودم..مطمعن باش طبیعیه من بارداریم پر خطر بود همش این دکتر اون دکتر بودم بهترین دکترا ویزیتم میکردن مطمعن باش اون ترشح عادیه یا یکی دوروزم خوب میشه نگران نباش..فقط رعایت کن مثلا اصلا سرویس ایرانی نرو یا زور نزن تو سرویس و اگه یبوست گرفتی بگو دارو بدن که دفعت نرمال باشه با زور زدن زیاد یا مدفوع سفت و سخت جاش شل میشه و ممکنه در بیاد ..و احتمال عفونت با پساری بالاس تغییر تو ترشحات دیدی بگو ب دکترت که پماد دارو بده..

🥰🤱🏻
از کجا ۲۶ هفته فهمیدی سرویکس کوتاه شده

نوشتم سونو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منظورت سرکلاژ مث اونه تقریبا  من چنتا از دوستام تاخالا انجام دادن اگ نمیدادن بچه شون سقط میشد& ...

اره مث اونه منتهی سرکلاژ با نخ تو اتاق عمل میدوزن دهانه رحمو اما این تو مطب بدون بی حسی و..راحت نصب میشه..

🥰🤱🏻