2789
عنوان

نزدیک زایمانم

127 بازدید | 13 پست

سلام خانما .لطفا کمکم کنید 

نزدیک زایمانمه اولین بچمه و خیلی تو شرایط روحی سختی هستم شبا نمیخوابم و خیلی استرس دارم و گریه میکنم...

و همش حس میکنم بچه باعث بد شدن زندگیم میشه ..نمیدونم بعد از بچه داری زندگی چجوریه...سزارینی هستم .

لطفا کمکم کنید خواهرا .

اگ‌شوهرت باهات خوب باشه هیچ اتفاقی نمیوفته گلم 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای خیلی حس و حاله خوبیه من پسرم هفت ماهشه یه وقتایی فکر میکنم زندگی قبل از به دنیا اومدنش چقدر بی معنی بوده😍

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

الان به خاطر تغییرات هورمونی، تا حدی این فکرها و احساسات طبیعی هست. اما مراقب باش افسردگی زایمان نگیری.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اولا به هرچی فکر کنی سرت میاد پس فکرای خوب کن 

ثانیا اتفاقا بنظر من خیلییییی زندگی رو گرم میکنه ولی نه اولش از وقتی دو ساله میشه که حرف میزنه و اطرافش رو درک میکنه خیلی به ارتباط پدر و مادر کمک میکنه

چون نگا برای بچه همه چی جدیده مثلا برای ما ادم بزرگا رستوران تکراریه پارک تکراریه مهمونی تکراریه حتی مسافرت تکراریه نهایت تا سال اول ازدواج ایناها برامون قشنگن بعدش دیگ تکرارین ولی برای بچه هممممه چی جدیده شوق این درک چیزهای جدید رو به مادر و پدر هم منتقل میکنه و باعث میشه دوباره مثل اول ازدواج ذوق داشته باشیم برای انواع تجربه های خانوادگی

سلام عزیزم نگران نباش آخ بی خوابی منم داشتم یه هفته ده روز آخر همش شبا بیدار بودم   اوف اونقدر فکرو خیال داشتم که نگو. 

اگر بچه چیزیش بشه اگر خودم چیزیم بشه اگر کسی نباشه بعد زایمان اگر  حالم بد بشه  اگر بچه این شکلی اونشکلی بشه   خخخخخ هزارتا اگر .....

خدا مادرتو حفظ کنه  بهترین کمک داری من مامانم شیش سال منتظر بارداریم بود  ولی  قبل بارداریم فوت شد 

بی خوابیای من  یکیش به خاطر نبود  مامانم بود. که چی میشه تو بیمارستان کی پیشم باشه که خالم زحمت کشید  اون دوشب وسه روزپیشم بود 

بعدش   سه چهار روز مادر شوهرم بود طفلک شهری دیگس وگرنه منتم داشت برم شهرشون  ولی خب من. گفتم آخرش که چی یه ماه برم بعدش بازم خودم باید از پسش بربیام 

خلاصه بعدش دیگه خودمو خودم. تمام کسی نبود  همسرم کارش شهری دیگس.  یه ساعت ونیم راهه  البته ما اونجا هم خونه داریم ولی بچه چون کوچیکه گفتم بعد چهل روز برم اون خونه   پیش  همسرم. فعلا اون همش همسرم  می‌ره میاد   

دیگه خلاصه بهت بگم نگران نباش خدا قوتش بهت میده استرس نگیر 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

با این که. مامانم مهمون خدا شده ولی خدا   ومادرم  قوتشو بهم دادن از پسش بر بیام حتی الان دیگه دوست ندارم کسی بیاد حتی پیشم. چون میترسم سرما داشته باشه  بچه آلوده بشه  حتی خودم بردمش حموم    بدون استرس. خدا بعد  زایمان یه مادرو اینقدر قوی می‌کنه 

الان ۲۳روز زایمان کردم   

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

به چیزای خوب فکر کن  بچه وقتی میاد با روزی میاد با نور امید. 

شکر خدا همش خیر وبرکت بوده   ان شاءالله برا شماهم همینطور میشه صد درصد   

اصلا زندگی از این رو به اون رو  میشه 

وقتی مادر پدر  آرزو بچه دارن    مگه میشه با بدنیا اومدنش    زندگیشان  بد بشه.   اصلا رفتار زن و شوهر هم بهتر میشه    

اونا که میبینی بد میشه اوضاعشون هزارتا دلیل داره. اصلا به اون جور زندگیا فکر نکن به  زندگیای خوب  فکر کن تا برات اتفاق بیفته  

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
بله قراره مادرم بیاد پیشم به امید خدا.چند روز بعدش شاید خواهر کوچکترم برا کمک تو کار خونه ...

دیگه چی بهتر ازاین 

حالا شانس منو برات بگم. خخخخ 

در نبود مامانم فقط یه خواهر دارم اونم  دستاش دکتر گفت. با این سن کم ارتروز گرفته  دقیقا روز زایمانم رفته بود دکتر تهران. چون از چند هفته پیش نوبت گرفته بود خلاصه بعد سه روز که زایمان کردم برگشت   اونم با  دوتا دست آتل طبی  🤭😕 

دیگه گفتم دختر  خودت همت کن    حتی بعد سه روز از  سزارین استراحت اصلا نداشتم   ولی شما حتما استراحت داشته باش وقتی کمک داری  ان شاءالله زایمان خوبی داشته باشی😍