2777
2789
عنوان

بیاین خوابم تعریف کنم ک هنوز گیجم

16 بازدید | 36 پست
بچه ها سرصبح خواب دیدم رفتم کربلا تو حرم امام حسین پیش ضریح داشتم گریه مکردم گفتم بچه مخام یه تیکه از پایین شالم پاره کردم دخیل بستم به ضریح اش بعد خیلی مرد داشتن نماز مخوندن ماهم چندنفربودیم رفتیم پشت سرشون نمازخوندم بعد نماز چندنفری ک باهام بودن رفتن بایه مردی صبحت مکردن من رفتم پیش ضزیخ بخدا راست نیگم دیدم امام زمان نشست همونجا داره با دونفر حرف مزنن صورتش همش نورانی بودداشتن بایکی ازهمون مردا حرف مزد بچه باورم نمشه تو خواب دیدمش عباش تقربیان زرد رنگ بود یاعت ده ک پاه شدم گیج بودم فقط داشتم مگفتم یامحمد
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها داشتم گریه مکردم کگفتم بچه مخام به امام حسین اخ دیشب با ناراحتی خوابیدم
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
نمخام نفوس بد بدارم ولی دیگ وقتی باردارهام دارن پوچ مشن دیگ هچ امیدی ندارم
بچع ها ممنون ک اومدین
چه خوب . حالا من هنوز برا بچه دار شدن اصلا یه بارم اقدام نکردم اما قبلش گفتم برم تست بدم. همه چیم خوبه اما amh ام بالاس منتها به یه ماه درمان فوق العاده خوب ج داده و اومده پایین. دکترم گف لاغرشی مشکلت حله.ولی دیشب خواب دیدم دکترم داره بم میگه ژن های شما و شوهرتون به هم نمیخوره هیچ وقت بجه دار نمیشید. از صب حالم گرفتس
❤️❤️❤️❤️
نازنین جان انشاالله ایندفه باردار میشی خودشم سالم
بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.