من ۲۶ سالمه سه تا بچه دارم دچارش شدم فلج تدریجی و مرگ ....... ولی حس میکنم خدا خیلی بزرگتره .....ازین کشنده ....خدایی ک مرده زنده میکنه ...میدونم ک کمکم میکنه... نا امید نمیشم....میگن حداکثر تا دوسال فرصت داری ...... ولی مگه دکترا خدان ؟ درسته لا علاجه ولی برا خدا همچین چیزی نداریم ....تلاشمو میکنم بچه هام بی مادر نمونن برام دعا و انرژی خوب بفرستین .خیلی دعام کنین . این ضعفا نمیتونه ایمانم ضعیف کنه ..... دعا کنین خیلی قوی بشم . اونقدری ک ب قدرت خدا شک ی تو دلم نیاد من باید برا بچه هام بمونم خدایا تو بزرگی ب حق پیامبر بزرگوارت شفام بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهی ب دل پاکتون خدا دست مارم بگیره بچه هام بدون من بدبخت میشن
سلام وقت شما بخیر . منم چند ماهی هست که علائم این بیماری رو دارم . ضعف و تحلیل عضلات . جدیدا لرزش و پرش عضلانی کل بدن و خستگی . خواستم بدونم شما علائمتون چی بود . چطور تشخیص قطعی داده شد . بخدا خیلی استرس گرفتم و حالم خوب نیست
سلام وقت شما بخیر . منم چند ماهی هست که علائم این بیماری رو دارم . ضعف و تحلیل عضلات . جدیدا لرزش و ...
سلام...چند سالته؟...سرگیجه ...مشکل در راه رفتن داری؟
یک نکته استرس رو از خودت دور کن و سعی کن برای خودت دکتر بازی در نیاری و تشخیص بدی که این بیماری رو داری...کار و بسپار به اهل دانشش...استرس عامل اصلی بدترین بیماری هاست...آرزوی سلامتی برای همه