2777
2789
عنوان

بیماری als

6450 بازدید | 19 پست

من ۲۶ سالمه سه تا بچه دارم دچارش شدم فلج تدریجی و مرگ ....... ولی حس میکنم خدا خیلی بزرگتره .....ازین کشنده ....خدایی ک مرده زنده میکنه ...‌‌میدونم ک کمکم میکنه... نا امید نمیشم....میگن حداکثر تا دوسال فرصت داری ...... ولی مگه دکترا خدان ؟ درسته لا علاجه ولی برا خدا همچین چیزی نداریم ....تلاشمو میکنم بچه هام بی مادر نمونن برام دعا و انرژی خوب بفرستین .خیلی دعام کنین . این ضعفا نمیتونه ایمانم ضعیف کنه ..... دعا کنین خیلی قوی بشم . اونقدری ک ب قدرت خدا شک ی تو دلم نیاد من باید برا بچه هام بمونم خدایا تو بزرگی ب حق پیامبر بزرگوارت شفام بده

همین الان تو تایپبک دیگه داستان دخترم تعریف کردم خدا خیلی خیلی بزرگتره ی چیزی نذر کن من نذر امام رصا کردم وی امامزاده ان شاالله حاجت روا شی

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان تو تایپبک دیگه داستان دخترم تعریف کردم خدا خیلی خیلی بزرگتره ی چیزی نذر کن من نذر امام رصا ...

الهی ب دل پاکتون خدا دست مارم بگیره بچه هام بدون من بدبخت میشن

حالا من بگم اسم دخترم ک عمرمه زینب.....منم وباباش نذر حضرت زینب کردیمش...وقتی دنیا اومد سرش حالت درازی داشت....دو ماهش بود رفتم دکتر با اصرار باباش میگفت شکل سرش مثل بچه خواهرشعِِِ....دکتر گفت خانم دیر اومدی چهار دور سرش بستست برو عملش کن فردا نگی کاری بر بچم نکردم یخ کردم همون یخی ک میگینوبت دکتر مغز واعصای شب بود منم شهر غریب رفتم تو ی امامزاده5 دور قران سر دخترم خونده بودم ختمی نبود نگرفته باشم از بس گریه میکردم 4 نفر منو گرفته بودن .....تو امامزاده گفتن برو پیش فلان دکتر خیلی دستش خوبه تا بری پیش دکتر اصلی رفتیم داشتیم میمردیم دق میکردیم همونجا شوهرم گفتنذر کن هر کاری میکنی بکن بچمو برگردون.النگوهای خیلی سنگینی داشتم از بس سنگین بود بهم میگفتن عین طلا هندی میمونه گفتم خدایا من ک چیزی ندارم 1کیش نذر اقا امامرصا دوتاش هم نذر ی امامزاده خیلی مجرب رفتیم دکتر اول گفت ن خانوم این چ حرفیه اون دکتر با عکس گفته یا معاینه گفتیم ن معاینه گفت ن خانم برو عکس بگیر خلاصه با عکس رفتیم پیش دکتر معز واعصاب بماند ک مردیم تا اون شب دکتر عکس ودید اندازه گفت گفت ن خانم هنوز قرار بوده 2ونیم سانت رشد کنه 3 سانت رشد کرده درز جلو سرش بستست ک با عمل زیر 6 ماه خوب میشه اونم فقط برای زیبایی صورت ِ......روز عمل اومد رفتم پیش دکتر با گریه گفتم دکتر مواظب بچم باش گفت گریه نکن گریه نکن عمل عمل سختیه احتمال مرگ ومیر داره از پزشکی قانونی میان امضا بگیرن هونجا پام خالی شد کف حیاط بیمارستان خوابیده بودم زار میدم باری بود ک افتاده بود دیگه چاره نبود رگ بچه پیدا نمیشد از یاعت 4 صبح شیر نخورده بود تا 3 بعد ازظهر ساعت 3 دهنش از خشکی خونی شد...بچه رو بردن اتاق عمل من بردن اورزانس ارام لخش واکسیژن وصل کرده...دکتر بیهوشی ب شوهرم گفته بود طاقت داری بچت دو ساعت دیگه زنده نباشه شوهرمم حالش بد شد اوردن اورژانس ان شاالله نصیب دشمن ادم هم نشخ تو اون لحظه های سخت ک ساعت نمیگذشت بچمو دادم خانم رباب هپه گفتن ام البنین من کفتم رباب...گفتم گلت 6 ماهش بود پر پر شد مواظب بچم باش....خداروشکر خداروشکر خداروشکر خداروشکر خداروهزار مرتبه شکر  ما شاالله الان کنارمون خوابیده ی صلوات بر دختر کوچولوم ک انقد سختی کشیده بفرستید

به نیت سلامتی هر چه زودترتون ۷ مرتبه آیت الکرسی و ۷ مرتبه سوره حمد میخونم.قطعا خداوند تنها کسیه که قدرت ممکن کردن هر غیرممکنیو داره و بهترین جبران کننده خسارت ها و رنج هاست و برگرداننده هرآنچه از دست رفته..❤

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
الهی ب دل پاکتون خدا دست مارم بگیره بچه هام بدون من بدبخت میشن

منم 26 سالمه دیوونه شدی من از وفپقتی این اتفاق برامون افتاد دیگه همه چیز مسخرست برام یکی میبینی میگع تا 80 سال دیگه هم زندم دم در ماشین میزنه میمیره یکی مثل خانم همکار شوهرم نیرن شمال تصادف میکنن ار گردن فلج میشه ...عمر ورندگی دست خداست منم همش این ترس دارم.....بهترین چیزی ک داری رو نذر کن وشروع کن ب دکتر ودرمان ودوا ِ....کی گفته تشخیص دقیق بوده برو بابا دکتری ک ب بچه من گفت رییس اطفال بیمارستان فوق تخصصی وخصوصی بود....من هیچ وقت انقدر با جزییات تعریف نمیکردم شاید قسمت شما بوده ......برو در خونه خدا وپیغمبر بالاخره دلت ی جایی بیشتر گیره بیشتر خاطرخواهی دست بنداز وازشون کمک بخواه

حالا من بگم اسم دخترم ک عمرمه زینب.....منم وباباش نذر حضرت زینب کردیمش...وقتی دنیا اومد سرش حالت درا ...

چشمام اشکی شد...خداراشکر خدارشکر خدارشکر خدارا هزار مرتبه شکر ک خوبه خیلی خکشحال شدم تهش ب سلامتی رسید 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

چشمام اشکی شد...خداراشکر خدارشکر خدارشکر خدارا هزار مرتبه شکر ک خوبه خیلی خکشحال شدم تهش ب سلامتی رس ...

مرسی عزیزدلم....اره تا عمر دارم شکر گزار وجود دخترم هستم ِ.....ان شاالله سلامتی رزق وروزی اول خودمون وخانواده هامون باشه....من بعد از دخترم خیلی چیزا بذام دیگه ارزشی نداره

سلام حالتون  خوبه....بابای منم این بیماری گرفته ،دارم دق میکنم برام بگو چکار کنم ؟

متاسفانه بیماری پیشروندس کاری نمیشه کرد😔😔خاله منم از دستش شروع شد الان دو دستش فلج‌شده😔😔