2777
2789
عنوان

5دی تولدم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 39 پست
من همیشه بخاطر اینکه خاتوادم هیچ وقت تولدمو جدی نگرفتن و احساس مهم بودن نداشتم حالم بد بود روزای تول ...

دقیقا اینم یک علته اینکه ادم ممکنه حس کنه برای دیگران بی اهمیته 

و در خانواده هایی که همیشه تولد اعضا خانواده رو جشن میگیرن و تبریک میگن  همیشه روحیه اون فرد برای روز تولدش خوبه اگرم دپرس باشه نهایت برای افزایش سنه که طبیعیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیدا نشد  تنها کاری که پیدا کردم این بود  پدرم زیاد چیزی نمیگه بیشتر مادرم زخم میزنه در ...

بگرد بازم نا امید نشو 

مطب دکترها هم برو برای منشی مخصوصا مطبای زیبایی اونجا هم خوبه همه خانوم هستن حقوقشونم خوبه 

انشالله که هر جا هستی شاد باشی عزیزم 

خواهش میکنم این چه حرفیه کار خوبی کردی 😘

دقیقا اینم یک علته اینکه ادم ممکنه حس کنه برای دیگران بی اهمیته  و در خانواده هایی که همیشه تو ...

عزیزم خیلی وقتا ما از روز تولدمون ناراحت نیستم فقط ناراختیم که بدنیا اومدیم و اززندگی‌فعلیمون راضی نیستم من امسالی که گذشت یبکار اقدام به خودکشی کردم و سال پیش همین روز با همسرم دعوا کردم که ما برای تولد همه جشن گرفتیم اما شماها برای من جیکاز کردید وخیلیم گریه کردم‌اما امسال بطور معجزه اسایی  کوچکترین انتظاری ازهیچکس نداشتم و امروز یخودم گفتم ع چرا من نرقتم بیرون تولدم بود بعد گفتم خیلی هرروز که من فرصتشو داشته باشم  برم بیرون میتونه تولدم باشه و میتونم خوشحال باشم حتما که نباید امروز باشه خلاصه که خوشحالم که ازاون حالو روز مزخرف دراومدم برای اولین بار فهمبدم که دارم بزرگ میشم واقعا  زندگی رو اطرفیانمون برامون زهر کردن ما دیگه اون زهرو ننوشیم واقعا گناه داریم

بگرد بازم نا امید نشو  مطب دکترها هم برو برای منشی مخصوصا مطبای زیبایی اونجا هم خوبه همه خانوم ...

مطب دکترهای زیبایی ..عزیزم یه دختر ساده و خجالتی با قیافه معمولی رو نمی‌پسندن 🙂.شب بخیر 💖

درخواست دوستی ندین   
دقیقا اینم یک علته اینکه ادم ممکنه حس کنه برای دیگران بی اهمیته  و در خانواده هایی که همیشه تو ...

خواهر شوهر من تو رفاه کار میکنه‌نماینده به شرکت چیدمان میکنه ۷تومح داره حقوق میگیره فعلا به کار پاییتر رضایت بده تا گار خوب پیدا کنی 

عزیزم خیلی وقتا ما از روز تولدمون ناراحت نیستم فقط ناراختیم که بدنیا اومدیم و اززندگی‌فعلیمون راضی ن ...

واقعا ما باید یاد بگیریم برای خودمون زندگی کنیم و اهمیت بدیم و محتاج به دیگران نباشیم بهت تبریک میگم که به این درجه رسیدی و به خودت اهمیت میدی 🌹🌹🌹🌹♥️👌 

من متاسفانه گاهی توقع دارم از بقیه این خیلی بده و تاثیر میزاره تو روحیه آدم 

مطب دکترهای زیبایی ..عزیزم یه دختر ساده و خجالتی با قیافه معمولی رو نمی‌پسندن 🙂.شب بخیر 💖

چرا بابا مهم کاری بودنه عزیزم بعد بری تو مجموعه شون کلی کار هم واس خودت میتونی انجام بدی 

من دکتر پوست چندین سال میرفتم منشیش یه دختر ساده بود با یه عینکه شماره بالا 

هر سری میرفتم یه تغییری کرده بود یه سری پوستشو پاکسازی کرده بود لکه های صورتش و جای جوشش رفته بود 

یه سری دیگه چشمو لیزیک کرده بود یدون عینک شده بود 

و ....

خلاصه ادم بره تو جمع و اجتماع تغییر میکنه به خودش میرسه نسبت به کسی که همش تو خونه باشه 

فدات عزیزم شب شما بخیر 🌹

واقعا ما باید یاد بگیریم برای خودمون زندگی کنیم و اهمیت بدیم و محتاج به دیگران نباشیم بهت تبریک میگم ...

عزیزم من یاد گرفتم با حس های منفیم نجنگم‌و سعی نکنم نباشن بزار باشن توام بهشون لبخند بزن و به زندگیت ادامه بده امه ادما کاستی های خودشونو دارن هرچقد  کمتر دنیال بقیه بیوفته توقعتم میاد پایین این توقع از جایی نشات مبگیره که تو بجای  رسیدن به خودت از خودت برای دیگران خرج کردی مالی احساسی  روحی یا حتی وقنای خالیتو که برای دیگران میزاری رو برای خودت بزار بهتر میسی حتما

عزیزم من یاد گرفتم با حس های منفیم نجنگم‌و سعی نکنم نباشن بزار باشن توام بهشون لبخند بزن و به زندگیت ...

امیدوارم منم بتونم رو خودم بیشتر کار کنم و انتظاراتم کم کنم و وقتمو برای خودم بزارم

ممنونم از راهنماییت و هم صحبتیتون عزیزم😘 خیلی خوشحال شدم 💚